Kardeş Sence O Siteyi Şimdi Mojangmı Yaptı?ne hakkını yemesi ya ? premium üyelik almanın bugunu hackinimi bulmuşum ? alacak durumum olsa alırım heralde. bu siteye mojang bedava vermiyor heralde. kimsenin hakkını yediğim yok benim
Kardeş Sence O Siteyi Şimdi Mojangmı Yaptı?ne hakkını yemesi ya ? premium üyelik almanın bugunu hackinimi bulmuşum ? alacak durumum olsa alırım heralde. bu siteye mojang bedava vermiyor heralde. kimsenin hakkını yediğim yok benim
ben onu demiyorum bak orda sistem nasıl çalışıyor diye bir bölüm var. git oku orayı. adamlar siteye üye geldikçe gelen paralarla premium alıp 9 üye getirenlere hediye ediyor. hem o da kâr kazanıyor.Kardeş Sence O Siteyi Şimdi Mojangmı Yaptı?
siz satın almakla en iyisini yapmışsınız. ama bu insanlarda böyle bir şey yapmış. her iki türlüde mojang'a para gidiyor. önemli olan bu bence. yapımcıya katkı.Kardeş Dediğin Doğru Olabilir Tamam da Bizim Başımız Kelmi Biz Satın Aldık.
olsun deneyeyim dedim. evet benden önce yayınlayanlar ve hiç bu kadar tepki almıyor. tam tersine insanlar girip destek için üye oluyor elimize mi yapışacak diyip. anlamıyorum bende neden bu kadar olumsuz tepki aldığımı. sanki premium hacki bulduk, minecraft official siteyi çökerttik.denemekten zarar gelmez deyip giriştik. bakalım nolacak.Arkadaşım senin gibi bu siteyi bu forumda yayınlayanları gördüm. diğerlerinin dediği gibi site kandırıyor lütfen bunlara kanma arkadaşım. Onlar senin düşünüdün gibi değil her üye gelince onlar para kazanıyor.