ORJİNAL MİNECRAFT İSTEYENLER BURAYA !!!

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Sence O Siteyi Şimdi Mojangmı Yaptı?
ben onu demiyorum bak orda sistem nasıl çalışıyor diye bir bölüm var. git oku orayı. adamlar siteye üye geldikçe gelen paralarla premium alıp 9 üye getirenlere hediye ediyor. hem o da kâr kazanıyor.

BrssCall

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş Dediğin Doğru Olabilir Tamam da Bizim Başımız Kelmi Biz Satın Aldık.

Codename47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaslar burada hepiniz suçlusunuz adam burda bişiy öğrenmiş paylaşmış hataları olabilir ve doğru söyleyen daha fazla bir kere oyunu bende satın alanlardan biriyim ve bana haksızlık yapıldıgnı düşünüyorum bu emek hırsızlıgına girer ve çok ama çok günahtır

Harikayigit

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım senin gibi bu siteyi bu forumda yayınlayanları gördüm. diğerlerinin dediği gibi site kandırıyor lütfen bunlara kanma arkadaşım. Onlar senin düşünüdün gibi değil her üye gelince onlar para kazanıyor.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Dediğin Doğru Olabilir Tamam da Bizim Başımız Kelmi Biz Satın Aldık.
siz satın almakla en iyisini yapmışsınız. ama bu insanlarda böyle bir şey yapmış. her iki türlüde mojang'a para gidiyor. önemli olan bu bence. yapımcıya katkı.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım senin gibi bu siteyi bu forumda yayınlayanları gördüm. diğerlerinin dediği gibi site kandırıyor lütfen bunlara kanma arkadaşım. Onlar senin düşünüdün gibi değil her üye gelince onlar para kazanıyor.
olsun deneyeyim dedim. evet benden önce yayınlayanlar ve hiç bu kadar tepki almıyor. tam tersine insanlar girip destek için üye oluyor elimize mi yapışacak diyip. anlamıyorum bende neden bu kadar olumsuz tepki aldığımı. sanki premium hacki bulduk, minecraft official siteyi çökerttik.denemekten zarar gelmez deyip giriştik. bakalım nolacak.

Undead

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
korsan alcağına virüsü bilgisayarına yükleyeceğine git oyunu video izlemeden spoiler görmeden yada launcherden girierek yapma direk al minecraft ben bi launcherden oynadım sıkılmaya başladım artık alsam para boşa gider oynamıyorum diye tabi ara sıra oynuyorum arkadaşımla ama artık sıkıcı geliyor minecraft oynamak isteyip hiç oynamamış olanlar direk gitsin oyunu alsın pişman olmazlar ama niraz bilgi edinin beğenirseniz alın benim gibi herşeyi bilip de minecraft hakkında oynamak olmaz

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
1- İnanmiyorsunuz bu sadece siteye adam getirtmek için
2-Premium notch bedava yapmadı böyle bir şey olmaz gidin alın o zaman '!!