En sevdigimiz ve en sevmedigimiz yemekleri yazalim :D

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum halkı bugun sizlerle bi sey daha yapacagiz en sevdigimiz ve en sevmedigimz yemekler

@LoudCloin En sevdigim yemekler ; pilav, kuru fasulye, fırında patates, tavuk corbasi

@LoudCloin En sevmedigim yemekler ; Yemek secmiyorum
Evet yazacagimiz seyler bunlar hadi bakalım.​

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
En sevdiğim yemekler;Makarna türleri,Çorba türleri,Kuru fasulye,Pilav,Bulgur pilavı,Tokat kebabı,Acuka,Salatalık vb.
En sevmediğim yemek yok.

FantezyKaan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim yemekmiş sevmediğim yemekmiş yok şuymuş yok buymuş bunlar boş konular kardeşim.. Sen sofrada yemek seçimi yapma, Allah ne verdiyse onunla geçin, nimete şükret. Yemek sevmek veya sevmemek o nankör zenginlerin işidir. Şüphesiz sizin sofranızda o sevmediğiniz yemekleri bile bulamayanlar var. :(

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Medium - Medium Rare arasında iyi mühürlenmiş, iyi dinlenmiş sadece deniz tuzu ve zeytin yağı ile yapılmış bir T-Bone. Sevmediklerin arasında peynir var sadece, bütün peynir türleri ama.

CoobLeyT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim yemekmiş sevmediğim yemekmiş yok şuymuş yok buymuş bunlar boş konular kardeşim.. Sen sofrada yemek seçimi yapma, Allah ne verdiyse onunla geçin, nimete şükret. Yemek sevmek veya sevmemek o nankör zenginlerin işidir. Şüphesiz sizin sofranızda o sevmediğiniz yemekleri bile bulamayanlar var. :(
İşte sen haksız duruma düştün -,- Adam bu konuları eğlence amaçlı açıyor ne güzel işte :/ neresi kötü :D

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

FantezyKaan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşte sen haksız duruma düştün -,- Adam bu konuları eğlence amaçlı açıyor ne güzel işte :/ neresi kötü :D
Burada haksız duruma düşen birisi varsa o da sensin.
Eğlence amaçlı mı ? Bir de o fakircağız insanların yerine koyun kendinizi, empati duygunuz nerede ? Onlar için bu konular hiç eğlenceli değil ama ?
Bir de neresi kötü diye soruyorsun, konu kötü benim görüşüme göre ve burada özgürüz ama benim diyeceklerim böyle. Bu konunun sahibine karışamam, hakkım yok, kabul. Ama bana bakarsanız böyle konuların olmaması gerekiyor. :-/

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
En sevdiğim yemek: makarna türleri
Sevmediğim yemekler (sevdiğim yemek hariç) hepsi
Nasıl bi' insansın sen :D için dışın makarnamı senin? :D

Burada haksız duruma düşen birisi varsa o da sensin.
Eğlence amaçlı mı ? Bir de o fakircağız insanların yerine koyun kendinizi, empati duygunuz nerede ? Onlar için bu konular hiç eğlenceli değil ama ?
Bir de neresi kötü diye soruyorsun, konu kötü benim görüşüme göre ve burada özgürüz ama benim diyeceklerim böyle. Bu konunun sahibine karışamam, hakkım yok, kabul. Ama bana bakarsanız böyle konuların olmaması gerekiyor. :-/
Merhaba @FantezyKaan öncelikle onlara fakir denmez :/ durumu olmayan insanlar denir. Neyse biz burada durumu olmuyan insanları mı kötülüyoruz peki? durumu olmuyoan insanlar yemek yiyomuyor ağağağaağ mı diyoruz? bi' kere durumu olmuyan insanın yani böyle çok kötü durumu olan insanın bilgisayarı olmaz bilgisayarı olsa interneti olmaz interneti olsa elektirik parasını kim öder bunların hepsi var yemek mi olmuyacka :/

Medium - Medium Rare arasında iyi mühürlenmiş, iyi dinlenmiş sadece deniz tuzu ve zeytin yağı ile yapılmış bir T-Bone. Sevmediklerin arasında peynir var sadece, bütün peynir türleri ama.
Medium - Medium Rare arasında iyi mühürlenmiş, iyi dinlenmiş sadece deniz tuzu ve zeytin yağı ile yapılmış bir T-Bone nedir? illk defa duydumda :/