En sevdigimiz ve en sevmedigimiz yemekleri yazalim :D

FantezyKaan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nasıl bi' insansın sen :D için dışın makarnamı senin? :D

Merhaba @FantezyKaan öncelikle onlara fakir denmez :/ durumu olmayan insanlar denir. Neyse biz burada durumu olmuyan insanları mı kötülüyoruz peki? durumu olmuyoan insanlar yemek yiyomuyor ağağağaağ mı diyoruz? bi' kere durumu olmuyan insanın yani böyle çok kötü durumu olan insanın bilgisayarı olmaz bilgisayarı olsa interneti olmaz interneti olsa elektirik parasını kim öder bunların hepsi var yemek mi olmuyacka :/

Medium - Medium Rare arasında iyi mühürlenmiş, iyi dinlenmiş sadece deniz tuzu ve zeytin yağı ile yapılmış bir T-Bone nedir? illk defa duydumda :/
@LoudCloin tamam kardeşim , fakir dememem gerekirdi, bir an ağzımdan çıkmış işte ne yaparsın. :/ Biz de insanız sonuçta, tamam kötülemiyorsunuz ama dediğim gibi bu benim görüşürüm. :) Yani burada ne ben sizin fikrinize veya görüşünüze karışabilirim, ne de siz benim görüşüme karışabiliriniz. :) Ortak adalet yani. :) Neyse uzatmayalım tam gaz devam edin konuya :D

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@LoudCloin tamam kardeşim , fakir dememem gerekirdi, bir an ağzımdan çıkmış işte ne yaparsın. :/ Biz de insanız sonuçta, tamam kötülemiyorsunuz ama dediğim gibi bu benim görüşürüm. :) Yani burada ne ben sizin fikrinize veya görüşünüze karışabilirim, ne de siz benim görüşüme karışabiliriniz. :) Ortak adalet yani. :) Neyse uzatmayalım tam gaz devam edin konuya :D
:/ *Camdan atlamasına güler* :/

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lahana dolması,dolma,bulgur pilavı,et,et,et,et,et,et,et,et,et,et,et,et,HIYAR, :D
Sevmediğim yemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hiç yogtir

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sevdiklerim ; tüm fast food ürünleri,makarna,her tür çorba,içinde kırmızı et olmayan her şey ;(

Sevmediklerim ; kırmızı et ;( dana koyun falan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
En sevdiğim yemek: Bizon eti. (geyik etide güzel ama biraz sert oluyor : / )
En sevmediğim: Ot (Selülözü bolsa eğer hiç sevmem >: )

En Sevdiğim Mis Gibi Geyik Eti @Manyakwolf Nasıl Komşuysa Bensiz Geyik Eti Yiyor Ama Beni Çağırmıyor Ayıp Ediyorsunuz Hocam :(
En Sevmediğim Ot
Yuvanda yoktun ama :'C

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl bi' insansın sen :D için dışın makarnamı senin? :D

Merhaba @FantezyKaan öncelikle onlara fakir denmez :/ durumu olmayan insanlar denir. Neyse biz burada durumu olmuyan insanları mı kötülüyoruz peki? durumu olmuyoan insanlar yemek yiyomuyor ağağağaağ mı diyoruz? bi' kere durumu olmuyan insanın yani böyle çok kötü durumu olan insanın bilgisayarı olmaz bilgisayarı olsa interneti olmaz interneti olsa elektirik parasını kim öder bunların hepsi var yemek mi olmuyacka :/

Medium - Medium Rare arasında iyi mühürlenmiş, iyi dinlenmiş sadece deniz tuzu ve zeytin yağı ile yapılmış bir T-Bone nedir? illk defa duydumda :/
evet bütün akrabalarım bana 'MakarnaCocuk' der