Çok yardımcı oldun ya sağolEşyayı eline alman gerekiyor sonra ./iteminfo yazman yeterli.
Yardımcı olduğumu düşünüyorum,ayrıca ne demek istediğini daha açıkça anlatırsan kolayca soruna yanıt verebiliriz.Çok yardımcı oldun ya sağol
Eğer Skript bilseydin anlardın o yüzden kasmaya gerek yokYardımcı olduğumu düşünüyorum,ayrıca ne demek istediğini daha açıkça anlatırsan kolayca soruna yanıt verebiliriz.
Skript bilmiyorum evet,ama sana en azından yardımcı olmaya çalıştım,umarım sorunun cevabını bulursunEğer Skript bilseydin anlardın o yüzden kasmaya gerek yok
Hayır yani kaba olduysam özür dilerim de ben envantere koyduğumuz eşyanın ismini, data valuesini vs. bir variableye çekmek istiyorum (Örn: set {asdas} to name of item at slot 10). Sen itemi eline al iteminfo yaz deyince ne cevap vereceğimi şaşırdım yaniSkript bilmiyorum evet,ama sana en azından yardımcı olmaya çalıştım,umarım sorunun cevabını bulursun![]()
Senin dediğin şu + basma şeysini yapıyordum, koyulan itemin ne olduğunu, adını vs. almak istiyorumtüm envanterin herşeyini görebilirsin dostum, karşıda acılan sandığında görebiliyorsun, tam olarak sorunu yazarsanız yardımcı olurum
hahaha ben onu gırgırına demiştim kardeşimSenin dediğin şu + basma şeysini yapıyordum, koyulan itemin ne olduğunu, adını vs. almak istiyorum
Ben clicked itemden çok koyduğumuz itemi sormuştumgattsk ile yaparsin
set {_item} to clicked item
set {_ismi} to name of clicked item
set {_lores::*} to lores of clicked item
bunlar sadece on inventory click eventinde kullanılabilir
bir diğer yol ise
slot x of player's current inventory is "x"
diye slottaki itemin ne olduğuna bakabilirsin
Umarim yardimci olmuşumdur
Ben clicked itemden çok koyduğumuz itemi sormuştumAma yinede ilgin için teşekkür ederim
on inventory click:
if cursor item is set:
#effects