İtiraf etme oyunu gibi

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi içimdeki kızla ve kendi kendime konuşmak (Erkeğim)
Sokakta gördüğüm ve tanıştığım herkesin %90 cahil olduğunu düşünmem ve bunu destekleyebilecek şeyleri hemen bulabilmem. (Ama yazışmada,forumda bu olmuyor.)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Birini zaten biliyorsunuz öbürüne gelirsek herkes tarafından hastalık belirtisi olarak görülen noise müzik merakım vardır :(
Böyle ritimli olanlarından
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Böyle tam noise olanlarına kadar severim :(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tabi bir başka tuhaf huy vermek gerekiyorsa huy sayılmasada okul hayatımdan beri okula/sınıfa yeni gelen şahıslar beni şehir/okul/sınıf rehberi olarak görürler, 11 sene geçti hala aynı :(
Tabi rehberlik sonrası bir daha yüz yüze gelmememiz gerçeğide var :(

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Her an bilgisayar başında veya sokakta yada bir mekanda ölürsem diye lafı bitireceğim kelimeler genellikle "iyi" , "tamam" gibi pozitif kelimeler oluyor.Yani ölürsem son kelimelerim pozitif olsun diye düşünüyorum, çok saçma değil mi :)

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biliyorum tuhaf ama, ölsem dirilir miyim merak ettiğim için her gün tuhaf şeyler araştırıyorum..

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yerli veya yabancı bir kız ile yazışırken "Acaba benim hakkımda ne tür komik düşünceleri var, acaba kendimi küçük mü düşürdüm" gibi sorulara kendimi kaptırıyorum. Ve evde yalnızken nedensiz yere manyak kötü karakterler gibi şeytani kahkahalar atıyorum.