Minecraft Crash Reports Hatası

YunusDizayn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Gençler ben Foruma yeni üye oldum.
Kullandığm işletim sistemi
windows 10
Windows 10
da Minecraft Açılmıyor..
Play dedikten sonra Crash Reports hatası alıyorum .
Rica etsem yardımcı olurmusunuz.

Son düzenleme:

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Senin sorunun şu senin bilgisayarında AMD Yüklü deil AMD yüklü isede güncel değil bilgisayarına uygun bir AMD yükle bulamadıysna bilgisayarcıya götür sorunu hallet driver'i hemen yüklüyor ben öyle yaptım bulamayınca benim tavsiyem bilgisayarcıya götür boşa uğraşma benden parada almadı sık sık oradan alış-veriş yaptıgım için. :)

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler denicem

İntel(R) ekran kartı var
Şunu söylemeye çalşıyon " İntel(R) ekran kartım var buna göre AMD bulurmusun :D " demeye çalışıyorsun anladımda :D bulamıyorum bulabilsem kendikimede bulurdum inanki yapabilseydim hemen bulur link atardım ama bilmiyorsan bence ihç deneme büssürü şey yüklüyipye Bilgisayarını zorlama bilgisayarcı yapar :)

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
belki once 1.8.x ile girip renderi yuksek yaptıysan olabilir çünkü 1.7.x lerde en fazla 15 di sanırım onu bir dene

YunusDizayn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Deneyim 1dk

belki once 1.8.x ile girip renderi yuksek yaptıysan olabilir çünkü 1.7.x lerde en fazla 15 di sanırım onu bir dene
Minecraft Version: 1.8
Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
Java Version: 1.8.0_60, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 66265656 bytes (63 MB) / 161026048 bytes (153 MB) up to 2134114304 bytes (2035 MB)
JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx2G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
Launched Version: 1.8
LWJGL: 2.9.1
OpenGL: --ERROR-- RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
GL Caps:
Using VBOs: No
Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
Type: Client (map_client.txt)
Resource Packs: []
Current Language: --ERROR-- NullPointerException: null
Profiler Position: N/A (disabled)
Senin dediğin olmadı böyle bir hata alıyorm.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Deneyim 1dk

Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 66265656 bytes (63 MB) / 161026048 bytes (153 MB) up to 2134114304 bytes (2035 MB)
JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx2G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
OpenGL: --ERROR-- RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
GL Caps:

1.8. ile girip görüş mesafesini en düşğiye indirip 1.7x e girincemi oldu bu eğer öyleyse ben bilemicem

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Deneyim 1dk

GL Caps:
Tam reportu atabilir misin?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
.minecraft klasöründeki texturepack veya modlardan dolayı olabilir .minecraft sil veya mod texture vs. sil iyi forumlar