Java öğrenmek için kitap tavsiyesi

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sıfır programlama bilgin varsa kitap alma.
Youtube'den ders izle. Anlamıyorsan yada saçma sapan geliyorsa 1 yıl ara ver ve öyle devam et.

Ama sana tavsiyem java değil C++ öğrenmeye çalışman.
C++'ı öğrenmek zordur fakat java ya tek atar.

*Şimdi bir cahil gelip "olm işlemcisi olan her alette java var" diyecek. Fakat onu takma.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sıfır programlama bilgin varsa kitap alma.
Youtube'den ders izle. Anlamıyorsan yada saçma sapan geliyorsa 1 yıl ara ver ve öyle devam et.

Ama sana tavsiyem java değil C++ öğrenmeye çalışman.
C++'ı öğrenmek zordur fakat java ya tek atar.

*Şimdi bir cahil gelip "olm işlemcisi olan her alette java var" diyecek. Fakat onu takma.
Bir şey anlamıyorsan ara ver demen sanırım küçük sanmadan dolayı ;( 16 yaşındayım* ve lütfen java .s

Sent from my iPhone using Tapatalk

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey anlamıyorsan ara ver demen sanırım küçük sanmadan dolayı ;( 16 yaşındayım* ve lütfen java .s

Yaşını bilmiyorum. Fakat bazen bazı şeyleri anlamak, anlasanda iştahla devam etmek istemez, hemen bırakırsın.
Genelde zamanın az yada zamanın kötü geçiyorsa böyle oluyordur. Böyle oluncada bir şey anlayamazsın.

Ve evet. Java ile plugin haricinde (bence) bir şey yapamazsın.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşını bilmiyorum. Fakat bazen bazı şeyleri anlamak, anlasanda iştahla devam etmek istemez, hemen bırakırsın.
Genelde zamanın az yada zamanın kötü geçiyorsa böyle oluyordur. Böyle oluncada bir şey anlayamazsın.

Ve evet. Java ile plugin haricinde (bence) bir şey yapamazsın.
Plugin için değilde,kendi çapımda bi' iki mini oyun yapmayı planlıyordum. Tabii ileride fikrim değişebilir*

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence C# öğren istersen 100 videoluk dersi olan bir kanal var orada bayağı bir C# öğrenirsin...

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Javadan önce zaten c# düşünmüştüm, fakat bi yarım saatlik arayış yapma sonucu iki dilinde düzgün anlatımlı bir dersini bulamamıştım -bazısının bölümleri eksik falan filan.-
C# için önerebileceğin bir kitap var mı ? Video izlemek sıkıcı,tuhaf geliyor nedense xd

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin için değilde,kendi çapımda bi' iki mini oyun yapmayı planlıyordum. Tabii ileride fikrim değişebilir*

Kendi çapında mini oyun yapmak istiyorsan, ve çok profesyonel olmayacaksa sana tavsiyem Unity kullan.
Bende cahilim. Java ile nasıl doğru düzgün kolayca bir oyun yapılır, fikrim yok.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi çapında mini oyun yapmak istiyorsan, ve çok profesyonel olmayacaksa sana tavsiyem Unity kullan.
Bende cahilim. Java ile nasıl doğru düzgün kolayca bir oyun yapılır, fikrim yok.
Unity motoru hakkında araştırma yapmıştım,java veya c# gerekli :c

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0

Bunu alabilirsin. Kahve çekirdekleriyle Java logo yapmayı öğrenmek isteyenlerin bir numaralı tercihi genelde.

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Javadan önce zaten c# düşünmüştüm, fakat bi yarım saatlik arayış yapma sonucu iki dilinde düzgün anlatımlı bir dersini bulamamıştım -bazısının bölümleri eksik falan filan.-
C# için önerebileceğin bir kitap var mı ? Video izlemek sıkıcı,tuhaf geliyor nedense xd

İnternette pek çok kitap var ama buraya sorarsan daha fazla bilgi edinirsin burada hep orta düzeyli C# kodlayan kişiler var.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unity motoru hakkında araştırma yapmıştım,java veya c# gerekli :c

C# gerekli.
Birde video sıkıcı geliyorsa kitabı hiç okumaz bir kenara kaldırırsın.

Her yönüyle C# 6.0 - Sefer Algan adlı bir kitap varmış. Hiç bilmiyorum ama internette onu önerenler var.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
C# gerekli.
Birde video sıkıcı geliyorsa kitabı hiç okumaz bir kenara kaldırırsın.

Her yönüyle C# 6.0 - Sefer Algan adlı bir kitap varmış. Hiç bilmiyorum ama internette onu önerenler var.
Kitap okumak hobilerim arasında,kitaba bakacağım