Server Açıcam Ama

dijitaloyunsavascısı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server Açıcam Ama nasıl olacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Amatör youtube kanalımda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve çeşitli oyunlar çekiyorum. Arkadaşlar Server açalım dedi survival kendi aramızda zevkli olur diye.Bunu nasıl yapıcam teknik bilgiler ve sunucuyu nereden almam lazım. Sunucuyu alınca premium hesap şart mı yoksa crackli hesaplarda girebilir mi?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunu geniş çaplı mı açacaksın ? Yoksa sadece birkaç arkadaşın ile oynamak için mi ?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Para vermeyi düşünüyor musun ? bu işler çok para ister sunucunu ayakta tutman için Vip satman veya çeşitli eşyalar satman gerekiyor .. Sunucuna aylık kira ödeyeceksin büyüdükce sunucu kira giderin artacak .
Eğer para vermeden sadece arkadaşınla oynayacaksan Hamachili sunucu aç ..

dijitaloyunsavascısı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu da ortalama 3-4kişi oluruz hani 10-15 dediğim Maximum. Hamachili yi araştırdım lag mı olur diye vazgeçtim. Sunucu kapatesi
artmayacak kısaca

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu da ortalama 3-4kişi oluruz hani 10-15 dediğim Maximum. Hamachili yi araştırdım lag mı olur diye vazgeçtim. Sunucu kapatesi
artmayacak kısaca
Ben Nitradoyu tavsiye ediyorum 16 kişilik 30 günlük bir sunucu 21 tl .. Aylık sunucunuza 21 tl ödemeniz gerekiyor ..
Eğer isterseniz 10 kişilik alıp 15 TL ödeyebilirsiniz tabiiki .. Kişi sayısına göre aylık ödeyeceğiniz miktar değişecektir ..

dijitaloyunsavascısı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mesela ben sunucu ya konuk alıcam bunun mc si premium olmasa girebilir mi? Bi de sunucu adresine isteyen girsin istemiyorum. Bizden habersiz giren olur mu? Bide :) sunucuda ben yaratıcı moda geçebilir miyim

bu saatte gereksiz sorularım ile yorduğum için kusura bakmayın.

Aklıma geldikçe yazıyorum ondan dolayı anlamsız - gereksiz cümleler kelimeler çıkmış olabilir :)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle iyice bir öğrenmen gerekiyor ney nasıl olur diye .. Sunucunu cracked ayarlarsan herkes girebilir kimsenin premium olmasına gerek kalmaz .. Eğer op olursan ve pluginlerin zararsız çalışırsa Yaratıcı moda geçebilirsin .. Nitradonun sana sağladığı bir panel bulunmakta orayı kullanmayı öğrenmen gerekiyor ..

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi Geceler .. Belirli ücret karşılığı size yardımcı olabilecek kişileri bulabilirsiniz bu forumda .. tabiiki bende boş zamanlarımda önemli konularda ücret karşılığı yardımcı olabilirim .. Pluginleri panele taşımak sunucuyu satın almak , kurmak , hazırlamak ve benzeri ..

R

Reloven

Ziyaretçi
Kardeşim Ne Vipi Ne Satması Adam Kendi Arkadaslarımla Oynicam Diyor Pcnin Rami Ve İnternet Hızı Müsaitse Para Vermene Gerek Kalmaz. Ha Benim Bana Zor Yetiyor Kastıramam Dersende Cuzi Bir Miktarda Parayla 10 - 15 TL Gibi 10 Kişilik Server Açabilirsin. Eğer Pcn Yeterliyse Buyur Buraya Yaz Yardımcı Olayim.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu ne için açacağını anlayamadım bir türlü .. 15 arkadaş mı gireceksiniz yani nasıl ,_, yoksa lapisli falan faction kurup tanımadığın kişilerle oynamak mı istiyorsun ..

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi soruyu sormak istersen bana özelden sorabilirsin her konuda da yardımcı olurum görüyorum ki birçok kişi para göz olmuş sen aldırma milleti skype dan ekle ben sana yardımcı olurum