TR deki meslek liselerinde öğretilen konuları Amerika da 8 yaşındaki çocuklara öğretiyorlar. Lise de iyi programlama eğitimi almayı bekleme. Lisede öğrenebileceğin konuların hepsi türkçe olarak internette var. Hatta Üniversitelerdeki konular bile ingilizce olarak mevcut.Merhaba lisede bilişim bölümünde C++ öğretiyorlarmış bu doğrumu ?
olm işlemcisi olan her alette java varSıfır programlama bilgin varsa kitap alma.
Youtube'den ders izle. Anlamıyorsan yada saçma sapan geliyorsa 1 yıl ara ver ve öyle devam et.
Ama sana tavsiyem java değil C++ öğrenmeye çalışman.
C++'ı öğrenmek zordur fakat java ya tek atar.
*Şimdi bir cahil gelip "olm işlemcisi olan her alette java var" diyecek. Fakat onu takma.
Minecraftı bıraktım sayılır,plugin için bunu öğrenmek istemiyorumolm işlemcisi olan her alette java var
bikere c++ her pcde olan bir şey, bir exeyi aninda compile edebilir
ama javada compile etmeye calisirsan java ister
yani java java diyenler minecrafttaki pluginlerden asiri etkilenmis beyin yasi matematik notlarini gecmeyen kişiliktir.
For dumbs;
Zindevi kastediyorum
seni kastetmedimMinecraftı bıraktım sayılır,plugin için bunu öğrenmek istemiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neden olmasın :3seni kastetmedim
öğrenimini engellicek değilim secim senin
ama bir hafta beklersen birlikte ogrenebiliriz, bende baslayacagim
Dikkat et kitap çok eski olmasın. Orda bir yerde java 7 ile yeni gelenler felan yazıyor aman dikkat java 6 felan çıkarsa kod sorunu yaşayabilirsin. Javanın yeni versiyonlarında kod değişikliği var diye biliyorum.Neden olmasın :3Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu kitabı çok önermişler,bunda karar kıldım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yalnız baskı yılı 2015Dikkat et kitap çok eski olmasın. Orda bir yerde java 7 ile yeni gelenler felan yazıyor aman dikkat java 6 felan çıkarsa kod sorunu yaşayabilirsin. Javanın yeni versiyonlarında kod değişikliği var diye biliyorum.
Edit: kitap yorumları 2013 den kalma bundan dolayı yazdım ancak emin değilim.