Makaslar Hakkında Bilinmeyen 3 Şey

R

Reloven

Ziyaretçi
Üç yıl arapça eğitimi alman beni ilgilendirmez. Ben senin yaptığın bir sürü şeyi yapmayarak öğrendim bunları. Bu arada din eğitimi sadece Kuran ile bitmiyor. Bunun İncili var Tevratı var. Tek müslümanlık bir din değildir Dünya üzerinde bir sürü din vardır. Sana sadece müslümanlığı anlatmıyorum yani. Sen müslümanlığı çok iyi biliyorsundur, bende 4-5 dini yeterince bilgi ile biliyorumdur.
3Yıllık Öğrenim İçinde Sadece Müsl"ü"manlıgı Öğrenmiyorsun Emin Ol :) Her Dinin Ne Oldugunu Ne İş Yaptıgını Öğreniyorsun.

DeathLightt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3Yıllık Öğrenim İçinde Sadece Müsl"ü"manlıgı Öğrenmiyorsun Emin Ol :) Her Dinin Ne Oldugunu Ne İş Yaptıgını Öğreniyorsun.
Tamam hristiyanlık ile ilgili veya yahudilik ile ilgili veyahut budizm ile ilgili bilgiler ver bana. İlk ikisini bilmen mümkün çünkü Kuran da bilgiler var anlat bakıyım aydınlat beni.

R

Reloven

Ziyaretçi
Tamam hristiyanlık ile ilgili veya yahudilik ile ilgili veyahut budizm ile ilgili bilgiler ver bana. İlk ikisini bilmen mümkün çünkü Kuran da bilgiler var anlat bakıyım aydınlat beni.
Ben Sana Burada Eğitim Veremem Merak Etigin Bir Soru Varsa Özelden Sorabilirsin.