Yere Düşen İtemler Siliniyor

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir sorun olmamasına rağmen bugün böyle bir sorun ortaya çıktı. Clearlag ın 1.7.2 için uyumlu sürümünü kullanıyorum. Silip tekrar yükledim çözüm olmadı. Lütfen yardım edin :( Ühühühüü :(

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Clear lagg üşüttü sanırım böyle şeyler olabiliyor arada .. Sil ve hala aynı sorun çıkıyor mu diye yarım saat civarı test et .. Sorun çözülmüşse clear laggı kullanma ..

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
KingKits kullanıyorsun muhtemelen. Config den şu şekilde değiştirebilirsin
Ölünce item düşmesi ve yere item atılması için böyle yap:

Drop items on death: true
Drop items: true

Eğer KingKits kullanmıyorsan bilemiyorum artık..

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Clear lagg üşüttü sanırım böyle şeyler olabiliyor arada .. Sil ve hala aynı sorun çıkıyor mu diye yarım saat civarı test et .. Sorun çözülmüşse clear laggı kullanma ..

Clearlag alternatifi var mıdır? Ayrıca plugine reload atınca 2 dk falan düzeliyor. Sonra yine siliniyor sürekli. Skript kullanarak 2dk da bir plugine reload attırsam belki olur. Ama lag yaratır mı?

KingKits kullanıyorsun muhtemelen. Config den şu şekilde değiştirebilirsin
Ölünce item düşmesi ve yere item atılması için böyle yap:

Drop items on death: true
Drop items: true

Eğer KingKits kullanmıyorsan bilemiyorum artık..

Kullanmıyorum :/

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben bunu kullanıyordum ve sorunsuz çalışıyordu. Bunu indirip dene gine olmazsa plugin listeni yazabilir misin buraya?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ClearLag dan kaynaklı olduğuna emin misin peki silip dene.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı sorunu bende yaşadım bu sorun craftbukkit sürümü ile alakalı sanırım .. Faction sunucumda clearrlagı sorunsuzca kullanıyorum fakat creative sunucumda aynı sorun bulunuyor sorunun çözümünü skriptte buldum .. Clear laggı sildim yerine kendim yazdım ,_,