Katılıyorum.Eğer Hiç Olmazsa Pre. Yi Aldığın Yere İçinden Saymaya Başlayabilirsin Bence xDYanlış isim veya yanlış e posta adresi ile girmenden dolayı veya yanlış şifre girmenden dolayı.Username kısmını e postanı yazarak tekrar dener misin.
sorun orda deil arkdaşlarımmınkindende denedim hiç olmuyoYanlış isim veya yanlış e posta adresi ile girmenden dolayı veya yanlış şifre girmenden dolayı.Username kısmını e postanı yazarak tekrar dener misin.
O Zaman Hesabın Gitmiş Demektir.@Neria yada onun Gibi Moderatorlerin Bu Konuda Yapabileceği bir şey Yok Yani :/sorun orda deil arkdaşlarımmınkindende denedim hiç olmuyo![]()
sagol kotu bisy olsadaO Zaman Hesabın Gitmiş Demektir.@Neria yada onun Gibi Moderatorlerin Bu Konuda Yapabileceği bir şey Yok Yani :/
Aynen Doğru SölüyorsunYanlış isim veya yanlış e posta adresi ile girmenden dolayı veya yanlış şifre girmenden dolayı.Username kısmını e postanı yazarak tekrar dener misin.
Onun ile ilgili olabilir ama olmayabilirde çünkü free gg den veya minecraftleaksdan ve ************ den aldığın hesaplar süreli süresi bitmiş olabilir yada ************den aldıysan önce hemen minecraftın özel sitesine girip soru yazman lazım.Yanlış isim veya yanlış e posta adresi ile girmenden dolayı veya yanlış şifre girmenden dolayı.Username kısmını e postanı yazarak tekrar dener misin.