Gelin Betaya bir göz atalım

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
e-vitagame.com
Gelin can sıkıntısına bir kaç tane görev yapalım vs.

Geliştiğinde bu kareleri özleyeceğiz, Güzel güzel oynamamıza bakalım.

Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İdare eder :/ şu arkadaş davet etme gıcığıma gitti birde ilk girdiğimde tek Ermeni ve Türk gazeteleri vardı ve Türkler Erivan'a giriyordu :C

• Beğen
Reactions: ryp

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yeni bir browser oyunu. Açıkçası eskiden Turgay tek başına pek idare edemiyordu ve fikir yoktu. Oyuncu da olmadığı yüzünden kapanmıştı.
Oyunda Gürcüler Ve Türkler var şu an, tüm ülkelerin savaşdığı bir tarz oyun açıkçası.

İdare eder :/ şu arkadaş davet etme gıcığıma gitti birde ilk girdiğimde tek Ermeni ve Türk gazeteleri vardı ve Türkler Erivan'a giriyordu :C
Çünkü oyunda sadece türkler yok. Ayrı ca gürcüler de oynamakta :)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni bir browser oyunu. Açıkçası eskiden Turgay tek başına pek idare edemiyordu ve fikir yoktu. Oyuncu da olmadığı yüzünden kapanmıştı.
Oyunda Gürcüler Ve Türkler var şu an, tüm ülkelerin savaşdığı bir tarz oyun açıkçası.

Çünkü oyunda sadece türkler yok. Ayrı ca gürcüler de oynamakta :)
Çok ilginç kayıt oldum ismim WilibubTR oynayacağımı sanmıyorum ,_;

Bir sanal platform gibi bir şey

Birde adam kazıkçı 8 tl balık alıyoruz 5 tl veriyor ama gönderirken parayı vericeğinin söylemişti
Aynen 8tlye aldım 5 tl verdi ,_; ama xpde veriyor xpye say

• Beğen

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir sanal platform gibi bir şey

Birde adam kazıkçı 8 tl balık alıyoruz 5 tl veriyor ama gönderirken parayı vericeğinin söylemişti
Dediğim gibi beta sürümünde kardeşim çok hata var çünkü yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz tavsiyemiz oynayıp güçlenmeniz çünkü ileride popülerliği artacak.

Çok ilginç kayıt oldum ismim WilibubTR oynayacağımı sanmıyorum ,_;

Aynen 8tlye aldım 5 tl verdi ,_; ama xpde veriyor xpye say
Rehber de var zaten görevleri yap oynamayı öğrenirsin :) Amacımız saf oyuncu kadrosuna ulaşabilmek ki oyun üst sürümüne ilerleyip betadan çıktığında oyuncu çekme sorunu yaşamamak

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana hayli karışık geldi ama anlayan ve zevk alan arkadaşlarımız için gayet başarılı, emek verilmiş bir proje.

• Beğen

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
5. Seviye olmak üzereyim sardığını söyleyemem ama emek verilmiş ve oynanıyor özellikle açacağımı sanmıyorum ama arada bir yoklarım ,-,

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
para nasıl kazanıyoruz yaw ,_, hiçbir şey anlayamadım savaşıyorum enerji gg oto kendisi dolmuyor zaten ;-; benden 90 tlye içecek istiyor 70 var napacağım ?