Minecraft En İyi Evim

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Diğer evleri görmeden buna ''En iyi'' sıfatını koyamazsın
Kırıcı konuşmamayı öğrenmeniz gerek.
İleride bir iş başvurusunda bulunduğunuzda 'Diğer şirketler sizden daha iyi buraya en iyi şirket sıfatını koyamazsınız' dersen şutlanırsın oradan bilgine.
Ayrıca 'En İyi Evim' kelimesi öznel bir yargı. Bir daha okumanı tavsiye ediyorum.

@Anjo_TR
@Gavatos

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kırıcı konuşmamayı öğrenmeniz gerek.
İleride bir iş başvurusunda bulunduğunuzda 'Diğer şirketler sizden daha iyi buraya en iyi şirket sıfatını koyamazsınız' dersen şutlanırsın oradan bilgine.
Ayrıca 'En İyi Evim' kelimesi öznel bir yargı. Bir daha okumanı tavsiye ediyorum.

@Anjo_TR
@Gavatos
Kırıcı konuşmak? Haaa üzgünüm gerçekleri bilmeyen bir çocuksan yapıcak bir şey yok!
Edit: Bir de bir şirket konuşmasına gittiğimde en iyi şirket sıfatını kullanırım nedeni şudur: En iyi şirketi hedeflemek!
Son olarak En iyi evim demişsin ama videonun ismi En İyi Ev!

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nolur izleyin yazdıgın için izlemicem en nefret ettiğim şey biraz daha düzgün bir konu hazırlasan herkes izleyebilirdi.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kırıcı konuşmak? Haaa üzgünüm gerçekleri bilmeyen bir çocuksan yapıcak bir şey yok!
Edit: Bir de bir şirket konuşmasına gittiğimde en iyi şirket sıfatını kullanırım nedeni şudur: En iyi şirketi hedeflemek!
Son olarak En iyi evim demişsin ama videonun ismi En İyi Ev!
Öncelikle yaş ortalamasına değinmeden konuşmak benim için zor oluyor fakat yapacak bir şey yok.
Tartışma çıkarmayacağım haklısın diyelim

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yaş ortalamasına değinmeden konuşmak benim için zor oluyor fakat yapacak bir şey yok.
Tartışma çıkarmayacağım haklısın diyelim
Şayet 18 yaşından büyüksen sözüm yok fakat küçüksen (benim gibi) çocuksundur ki bu da bir hakaret değil -.- şimdi söyle bana 18 yaşından büyüğüm diye...