Rosenrot
LAGOMORPHA
- En iyi cevaplar
- 0
hataların doğru yuklenmedigini gosteriyorYükledim hepsini doğru şekilde . /demirci yazıp çıkardım ama sağ tıklayinca hiçbir şey olmuyo öyle bana bakıyor bende ona![]()
hataların doğru yuklenmedigini gosteriyorYükledim hepsini doğru şekilde . /demirci yazıp çıkardım ama sağ tıklayinca hiçbir şey olmuyo öyle bana bakıyor bende ona![]()
Kardeş skripti yükledim , o plugini yükledim başka ne yapacağım . Bu hata skriptte veriyor ayrıca eksik yükleme ile alakası yok yazım yanlisi felan mı var anlamadım ?hataların doğru yuklenmedigini gosteriyor
SkriptPlus 1.4 kurulmamis sunucuyaKardeş skripti yükledim , o plugini yükledim başka ne yapacağım . Bu hata skriptte veriyor ayrıca eksik yükleme ile alakası yok yazım yanlisi felan mı var anlamadım ?
Skquery yükledim skriptplus 1.4 olmayabilir onu kontrol edeyimSkriptPlus 1.4 kurulmamis sunucuya
Skquery 3.22.1 yükleyip tekrar dene
açıklamayı okumayı denedinmi hiçSkquery yükledim skriptplus 1.4 olmayabilir onu kontrol edeyim
Edit: Skript 1.4 nasıl yükliyecem indiriyom .sk iniyor java değil kafamdan vuruldum![]()
Onuda yükledim yaptım . Gene olmadı demirci çıkıyo ama tepki yok.açıklamayı okumayı denedinmi hiç
sorun sendeOnuda yükledim yaptım . Gene olmadı demirci çıkıyo ama tepki yok.
1.7 - 1.8 spigot yüklü ondan mı acaba o.osorun sende
subroutineler yüklenmediyse skquerynin sürümünde sorun var
veya sunucu 1.8 yada skQuery4 te yüklü
bastan bir kontrol et
yok 1.7/1.8 de denendi sorunsuz calisiyor tek fark Java8 ama onunda bisey değiştireceğini sanmam1.7 - 1.8 spigot yüklü ondan mı acaba o.o
Allah allah anlamadım bir şey kafam karıştı . Neyse uğraşamiyacağım şimdi bununla :/yok 1.7/1.8 de denendi sorunsuz calisiyor tek fark Java8 ama onunda bisey değiştireceğini sanmam
disk tasarrufu yapmistim ama çok ciplak duruyodu 2 KB için görünümünü bozmayayim dedimYav sen bunu puanla demişsin de üşenmekten kodu okumamıştım ondan mesaj bile yazmadım
Sadece disk tasarrufu olarak puanlıcam sorry
Disk tasarrufu: 8/100
Edit: Disk tasarrufu 15/100 yükseltildi koda tam bakmamıştım üşengeçlik
Benim disk tasarrufum sadece boyutu almıyor kodları da alıyor.disk tasarrufu yapmistim ama çok ciplak duruyodu 2 KB için görünümünü bozmayayim dedim
maalesef yiff kazanamadiniz
tekrar denemeyiniz
edit: ASCII art içeren bi scripte disk tasarrufu yapmak
zaten 2 ASCII art'ı cikartsam tek basina bi tasarruf olur![]()
hayir, o subroutine'nin doğru calismasi için parameter 1 i player olarak tanitman gerekli yani o kodda gereksiz bir şey yok.Benim disk tasarrufum sadece boyutu almıyor kodları da alıyor.
örn: {islemitem.%{_plyr}%}
gereksiz bir variable benim için.
(not: üşengeçlikten kodu tam okumadı yine hatırlatıyor)