Benim İçin Uğraştırıcı Sizin İçin Basit Bir Soru

Değiştirmelimiyim?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta Belirttiğim Gibi Benim İçin Uğraştırıcı Sizin İçin Basit Bir Soru Sormak İstiyorum.Profil Resmini Değiştirmelimiyim Kayıt Olduğumdan Beri 3.Resim Bu Ama Benden Sonra Kayıt Olan Üyenin Bile 5.Resmi Falan Olmuştur Değiştirsemmi Ki? :/

Evet Diyenler Birde Hani Şöyle Olabilir Yada Böyle Olabilir Falan Yazabilirmi Hem Fikir Almış Olurum :p

Edit:Başka Bir Kendim İçin Geçerli Olan Anime Karaktermi Koyayım? :D

Sonuç:Sanırsam Değiştireceğim Ama Gene Anime Türü Olacak Her Halde Yada Becerebilirsem Pixel Yaparım Hem Tekrar Başlamış Olurum Ucundan :D

Son düzenleme:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Son mesajımı atıp sessizce ayrılıyorum. Kendine ait olan bir resim belirle . Benim "Mashirom" kısacası pp deki kız uzun süredir duruyor , bazı kişilerin bu resmi görüdüğündede beni hatırladığınıda düsünüyorum. Önemli olan sensin profil resmin değil. Kısacası @BurnerTroll ün dediği gibi tanınacaksan sen tanın senin yaptığın bişi tanınmasın ^^

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son mesajımı atıp sessizce ayrılıyorum. Kendine ait olan bir resim belirle . Benim "Mashirom" kısacası pp deki kız uzun süredir duruyor , bazı kişilerin bu resmi görüdüğündede beni hatırladığınıda düsünüyorum. Önemli olan sensin profil resmin değil. Kısacası @BurnerTroll ün dediği gibi tanınacaksan sen tanın senin yaptığın bişi tanınmasın ^^
O Konuya Gelirsen İşim Zor.Forumda 1 Yılımı Doldurdum Ama Konu Açmadım.Niye?Kimse İlgilenmeyeceği İçin.

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allaha emanet ol arada bir uğra <3

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
O Konuya Gelirsen İşim Zor.Forumda 1 Yılımı Doldurdum Ama Konu Açmadım.Niye?Kimse İlgilenmeyeceği İçin.
Olumsuz önyargılar seni bir yere götürmez. Bilinmek, ilgi görmek ve arkadaş edinmek istiyorsan en azından birkaç kez denemen gerek. Ego olarak anlaşılsın istemem ama bana taktıkları doktor lakabını bir şeyleri deneye deneye elde ettim.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olumsuz önyargılar seni bir yere götürmez. Bilinmek, ilgi görmek ve arkadaş edinmek istiyorsan en azından birkaç kez denemen gerek. Ego olarak anlaşılsın istemem ama bana taktıkları doktor lakabını bir şeyleri deneye deneye elde ettim.
Bana Gerçek Hayatta Bile Meap Diyorlar Alıştım Artık.
@ByAehn Yakından Biliyor -,-

-Birde Sizin Gibi Değilimki İnsanlar Her Zaman Öne Çıkanlara Odaklanıyor.Örneğin Sınıftaki şu Hep "Meşhur" Tipler Vardır.İnsanlar Onlara Odaklanır Ve Artanlar Kendi Başlarınca bir şey Yapmaya Çalışırlar.Ama Ben Onlardan Bile Ayrıyım.Beni Nerdeyse Kimse Takmıyor.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bana Gerçek Hayatta Bile Meap Diyorlar Alıştım Artık.
@ByAehn Yakından Biliyor -,-

-Birde Sizin Gibi Değilimki İnsanlar Her Zaman Öne Çıkanlara Odaklanıyor.Örneğin Sınıftaki şu Hep "Meşhur" Tipler Vardır.İnsanlar Onlara Odaklanır Ve Artanlar Kendi Başlarınca bir şey Yapmaya Çalışırlar.Ama Ben Onlardan Bile Ayrıyım.Beni Nerdeyse Kimse Takmıyor.
O kişilerin ortak noktası ne biliyor musun?

Etraflarına pozitif enerji yaymaları. Bunu bir düşün derim.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kişilerin ortak noktası ne biliyor musun?

Etraflarına pozitif enerji yaymaları. Bunu bir düşün derim.
Ne Olduğunu Bende Bilmiyorum Ama O "Pozitif Enerji" Benden Gideli Yıllar Oldu.Ne Kadar Mutlu Olmaya Çalışsamda İçimde Hala Aynı Şey.Burda :D Yazıyorsam İçimden "Acaba Bu Komikmiydi" Geçiyor.

YETER!
Eski Alpereni Almaya Çalışacağım Ve Durmayacağım.Ve EVET.Adım Alperen.