fyreUK
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O Onlamda Bölüm Değil Yetki Anlamında Çaktırma Bende Bilmiyorumİsim : Furkan Yılmaz
Skype Adresi : mfurkan_y
Yer Almak İstediğiniz Bölüm : Factions , Hard Factions
O Onlamda Bölüm Değil Yetki Anlamında Çaktırma Bende Bilmiyorumİsim : Furkan Yılmaz
Skype Adresi : mfurkan_y
Yer Almak İstediğiniz Bölüm : Factions , Hard Factions
Peki ala sizi mimar olarak alalım eyer sorun olursa başka bir bölüme aktarırırz ?Yapılarımın Fotosunu Çekemem Olsa Bile Ne Olduğunu Göremem PhotoViewer.dll başlatmada sorun diyor![]()
Skypene Bakarsan Hoş OlrPeki ala sizi mimar olarak alalım eyer sorun olursa başka bir bölüme aktarırırz ?
Yapılarımın Fotosunu Çekemem Olsa Bile Ne Olduğunu Göremem PhotoViewer.dll başlatmada sorun diyor![]()
Başvurunuz icin teşekkür ederiz fakat malesef kabul edilmedi tekrardan teşekkürlerİsim : tamer
Skype Adresi : tamer.bayar2
Yer Almak İstediğiniz Bölüm : builder
resimler:
![]()
![]()
![]()
![]()
not:kendi yapımım
Başvurunuz onaylanmış aramıza hoşgeldin özgürİsim : Özgür
Skype Adresi : krumb_mc
Yer Almak İstediğiniz Bölüm : Javacı
Yer almak istediginiz bölüm derken mimarmı olmak istersiniz moderatörmu bundan bahsediyorduk veya başka bölümler.İsim : Sefa
Skype Adresi : DesWoodTr
Yer Almak İstediğiniz Bölüm : Survival Games - Factions
moderator olabilir.ama survival games ayarlamayı biliyorum.factions basit zaten ben survival games bölümünü istiyorum. moderator olacagım.Yer almak istediginiz bölüm derken mimarmı olmak istersiniz moderatörmu bundan bahsediyorduk veya başka bölümler.
Malesef başvurunuzu kabul edilmedi başvurdugunuz icin teşekkürlerİsim : Sefa
Skype Adresi : DesWoodTr
Yer Almak İstediğiniz Bölüm : Survival Games - Factions