Benim İçin Uğraştırıcı Sizin İçin Basit Bir Soru

Değiştirmelimiyim?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ne Olduğunu Bende Bilmiyorum Ama O "Pozitif Enerji" Benden Gideli Yıllar Oldu.Ne Kadar Mutlu Olmaya Çalışsamda İçimde Hala Aynı Şey.Burda :D Yazıyorsam İçimden "Acaba Bu Komikmiydi" Geçiyor.

YETER!
Eski Alpereni Almaya Çalışacağım Ve Durmayacağım.Ve EVET.Adım Alperen.
Pozitif enerji yaymak ile pozitif enerji pislemek arasında da ince bir çizgi var ona da dikkat edersek güzel olur.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pozitif enerji yaymak ile pozitif enerji pislemek arasında da ince bir çizgi var ona da dikkat edersek güzel olur.
Bilmezmiyim.Eskiden Benden Pozitif Kimse Yoktu Sınıfta.Arkadaşlarımda Sordu Olum Noldu Sen Böyle Değildin Diye.Bende Artık Bıktım Hangi Lanet Olası Gün Girdiyse Aklıma O Günü Değiştirebileyim Yeter.Ben Öncedende Adım Attım Aslında Hani Örneğin Son 2 Senedir Yumruk Kavgası Yapmadım.Sonra Bu Foruma Geldim.Zaten En Büyük Adım O Oldu Yani Artık Düzgün "Lan" Sız Falan Yazıyorum.

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@BurnerTroll acaba şimdi o pozitif enerji derken nedemeği kastetin açsana biraz sondan 2. postun kafamı karıştırdı da...
(Şimdi bazı karamsar ünlülerimizde var...)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Değiştirme, değiştirirsen kim olduğunu asla çözemeyeceğim.
Çoğu kişide böyle oldu o kadar konuşmuşuz konuşmuşuz bir pp yüzünden tamamen aklımdan silindi şu an hatırlamıyorum onu.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırsam Değiştiriyorum .s

GT-P5210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi