NuclearMedusa
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bazı arkadaşlar balon koruması satıyoruz diyorlar balon koruması diye bir şey var mı varsa ücretsiz atar mısınız ?
para ile adı neyse onu söyleyin satın alalım bilmediğim pl yi satın alamam adını söyle pluginin satın alimAdamlar Para İle Alıp Ücretsiz Atacak Hea?Vay Anasını Öyle Fedakar Çıksın Gelsin Helal Derim.
hocam bilmiyorum balon işliyor servere sorunu çözemedim parayla satıyorlar ama emin olamıyorum doğru mu yanlış mı diye biliyorsanız ismini söylemeniz yeterHocam Plugini Hiç Bilmiyorsan Niye İstiyorsunki?of:
O Plugini Satan "Bazı Arkadaş"lara Sor "Gerçek İsmi Ne Ben Orjinal Sahibinden Almak İstiyorum" Dersin.Eğer Diyemezlerse Parasız Olduğu Ortaya Çıkar Zaten.hocam bilmiyorum balon işliyor servere sorunu çözemedim parayla satıyorlar ama emin olamıyorum doğru mu yanlış mı diye biliyorsanız ismini söylemeniz yeter
söylemiyorlar zatenO Plugini Satan "Bazı Arkadaş"lara Sor "Gerçek İsmi Ne Ben Orjinal Sahibinden Almak İstiyorum" Dersin.Eğer Diyemezlerse Parasız Olduğu Ortaya Çıkar Zaten.
Tamam O Zaman "Tag Layf" Zamanı.Sizin Gibi Kazıkcılarla Harcayacak Zamanım Yok Malesef.Belki Kazıklamak İçin Başkasını Bulursunuz Diyip Artık Nerde Görüşüyorsanız Ayrılırsın.Hatta Trollemekte İstersen Neyse Zaten İsmini Söyleseydin Teşekkür Amaçlı Bir Miktar Para Vericektim Dersin.Uçuşurlar.söylemiyorlar zaten