Türkiyede o hızı veren sunucular en az 200 liradan başlıyor ki sen tablet başına o hızdan bahsediyorsunOkuldaki tabletlerin hızı 200 mbps/sn ._. Upload 100 mbps
Neyse okulu geçek de hızın Türkiye geneline göre çok iyi ._.
Ciddiyim kablolu ile bağlı 200 download (sanırım 50 mb saniye oluyor çünkü mozilla firefox 58 mb güncellemesi vardı saniyede güncelledi.) 100 upload var.Türkiyede o hızı veren sunucular en az 200 liradan başlıyor ki sen tablet başına o hızdan bahsediyorsun
10 sınıfta 20 öğrencide olsa 20gbit upload demek
Ki öyle sunucuyu almanya fransa vs lokasyonlu hostingler verebiliyor bir tek
Ayarında söyleyin şunları
Vede grammar nazi olamam fakat zaten mbps saniyede x megabit anlamına geliyor /sn eklemek gereksiz![]()
O zaman hemen o okulun adresini pm ile istiyorumCiddiyim kablolu ile bağlı 200 download (sanırım 50 mb saniye oluyor çünkü mozilla firefox 58 mb güncellemesi vardı saniyede güncelledi.) 100 upload var.
Kablosuz internetlerde var ancak şifreli.
(speedtest.net ile baktım)
Tek sorun pcde şifre var. Güvenlik duvarı vb şeyleri kapatamıyorsun yaniO zaman hemen o okulun adresini pm ile istiyorum![]()
Flash diske şifre kurtarma şeysini bootable hale getirip sadece 30 saniyede (açılış süresi varsayıyor*) şifreyi almak daha kolay değilmiTek sorun pcde şifre var. Güvenlik duvarı vb şeyleri kapatamıyorsun yani
Bir de çoğu siteye girmiyor. Proxy fln ayarlamaya çalıştım ama yapamadım hola! ve zenmate çalışmıyor
Edit: .bat ile virüs kodladım da hoca geldi çalıştıramadım yarın çalıştırcam ._: