Evet ders gibi bir şeyNe yapıcaksın ders mi vereceksin.
Dikkat çeksin diyeNeden R kelimesini Rusça da "ya" sesine denk gelen bir harfle yazdın ?
Hiç dikkat çekmiyor aksine 2009 daki qeqo messanger kullanıcıları gibi duruyor.Evet ders gibi bir şey
Dikkat çeksin diye![]()
Evet öle çok iyi değilim ama yinede ders öğretcem.Sen ders verdiğine göre kendin çok iyi olmalısın mimarlıkta.
Bir yapını çekip buraya atar mısın görelim iyi misin değil misin?Evet öle çok iyi değilim ama yinede ders öğretcem.
Nasıl yaniBir yapını çekip buraya atar mısın görelim iyi misin değil misin?
Video değil resim.Nasıl yani
video çekcemde
Sansür Koydum Daha Nasıl Düzgün KonuşiyimDoğru Düzgün Konuşurmusun Buildi Sana Göre Kötüyse Daha Başka Bir Dille İfade Edebilirsin
Sansür Koyman Ve Koymaman Bizi İlgilendirmez Karşıdaki Kişinin Hevesini Veya Kalbini Kırıyormusun Ona Göre Konuş Ve Bu Arada Bizde Sansür Koyup Ana Bacı Sövelim Sonrada Düzgün Konuşuyorum Diyelim Seninkiyle Aynı Şey OluyorSansür Koydum Daha Nasıl Düzgün Konuşiyim
Bunun Gibi Konuda Olan Konular Eleştriye Açık Olmalı Benim Yaptığım Gibi Yorumları Ben Çok Duydum Buna Alışabilene..Sansür Koyman Ve Koymaman Bizi İlgilendirmez Karşıdaki Kişinin Hevesini Veya Kalbini Kırıyormusun Ona Göre Konuş Ve Bu Arada Bizde Sansür Koyup Ana Bacı Sövelim Sonrada Düzgün Konuşuyorum Diyelim Seninkiyle Aynı Şey Oluyor
Sansürlü de konuşmak yasaktı galiba kurallara bir baksanaSansür Koydum Daha Nasıl Düzgün Konuşiyim