GroupManager prefix problemi

FettahBayan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar server açıcam groupmanager prefix problemim var

Prefix ekliyorum ama prefixler çalısmıyor diğer mesela default grubunun benim verdiğim yetkiler çalısıyor ama başında oyuncu yazmıyor sadece kendi ismi yazıyor yardım ederseniz sevinirim

FettahBayan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki essentials antibuild i yüklemezsek nolur oda yüklü değil

Çok SAğolun oldu şuanda Çıldırıyorum ASD:ASGÇASDASÇD :D Sağolun beyler

FettahBayan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar kavga yok Ayrıca çözüldü problemim Essentials chat yüklememiştim ( Fazlalık olmasın diye ) O yüzden çalısmamış bide essentials antibuild yüklemedim yüklemessem nolur detaylı açıklayan

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
bu kadar basit bir şey için yardım etmeyip reklamını yapıyorsun
Sende skype eklersen sanada yardımcı olurum. firma değilim bir şey değilim ne reklamından bahsediyorsun insanlara iyilik yapmak reklamcılıksa evet ben reklamcının kralıyım.

TheDewiLSTaR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar kavga yok Ayrıca çözüldü problemim Essentials chat yüklememiştim ( Fazlalık olmasın diye ) O yüzden çalısmamış bide essentials antibuild yüklemedim yüklemessem nolur detaylı açıklayan
EssentialsGroupManager,EssentialsChat,Essentials,EssentialsSpawn bu pluginlerin 4'ü olsun yeter

EssentialsSpawn=Ben bunu kullanmıyorum nedeni ise SpawnTP İle daha kolay ve bug olmuyor istersen kullanabilirsin.
Essentials AntiBuild=İtem Yasaklamak İçin banitem görevini görür eger kullanmıyacaksan yükleme.
Essentials Protect= Fikrim Yok hiç kullanmadım