Username'mi Değiştirdiğimde Hypixel'deki Coinlerim...

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, şimdi Mojangın sitesinden username'imi değiştirsem, atıyorum hypixel'deki coinlerim gider mi?

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
UUID yani sadece sana özel bir ID var.Kullanıcı adını değiştirsen bile bu değişmez.
Yani gitmez rahat ol.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Yeni gelen UUID adı verilen bir sistem var, 1.7.9'dan beri var yanlış hatırlamıyorsam bu sistem. Artık oyundaki eklentiler verileri isme göre değil UUID'ye göre kaydediyor, ve bu sayede ismin ne kadar değişirse değişsin UUID'in tamamen sana özel ve asla değişmez olduğundan verilerin gitmeyecek.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hemen Kısaca anlatayım.
Kimliğinde TC numaran var bu numara değişmez değil mi ? o işte UUID olur.
Fakat Username Kimlikte ismin gibi düşün sen kimlikteki ismini değiştirdiğin zaman hiçbir şey olmaz çünkü: her şey TC numarana kayıt ediliyor.
TC Numarası (UUID)
Kimlikteki ismin (Usarname)

Kısaca senin bir TC numaran ve ismin var. ismin 1 ayda bir kere değiştirebilirsin. fakat TC numaran asla değişmez oyunu mantığı bu şekilde benim anladığım kadar.
Oyuna giriş yaptığın zaman mesela premium bir sunucu olsun
--------------------
Örnek.
{
"id": "7125ba8b1c864508b92bb5c042ccfe2b",-----------> Bu Tc Numaran bunu üzerine tüm bilgiler kayıt ediliyor
"name": "KrisJelbring" -----------> Bu İsmin bunu değiştirdin diyelim ---->
}
-----------------------------
Değiştirdin
{
"id": "7125ba8b1c864508b92bb5c042ccfe2b",-----------> Bu Tc Numaran bunu üzerine tüm bilgiler kayıt ediliyor bu gene aynın şekilde gözüktü sunucuya sunucu senin tanındı ve bilgilerin gene aynın şekilde aktardı.
"name": "KrisJeo" -----------> Bu İsmin bunu değiştirdi fakat her şey gene aynın kalacak çünkü tc numaran değişmez üst tarafta tüm bilgiler o tc numaranın üstüne yazılıyor çünkü. :) ---->
}

Son düzenleme:

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben değiştirdiyimde bitek mineplexteki 2014 ozel etkinlikten kazandığım petler gitti

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepinize çok teşekkür ederim <3:)

UUID sistemi olduğundan gitmez.

UUID yani sadece sana özel bir ID var.Kullanıcı adını değiştirsen bile bu değişmez.
Yani gitmez rahat ol.

Yeni gelen UUID adı verilen bir sistem var, 1.7.9'dan beri var yanlış hatırlamıyorsam bu sistem. Artık oyundaki eklentiler verileri isme göre değil UUID'ye göre kaydediyor, ve bu sayede ismin ne kadar değişirse değişsin UUID'in tamamen sana özel ve asla değişmez olduğundan verilerin gitmeyecek.

Hiçbirşeyin gitmez. Benim gitmedi.

Hemen Kısaca anlatayım.
Kimliğinde TC numaran var bu numara değişmez değil mi ? o işte UUID olur.
Fakat Username Kimlikte ismin gibi düşün sen kimlikteki ismini değiştirdiğin zaman hiçbir şey olmaz çünkü: her şey TC numarana kayıt ediliyor.
TC Numarası (UUID)
Kimlikteki ismin (Usarname)

Kısaca senin bir TC numaran ve ismin var. ismin 1 ayda bir kere değiştirebilirsin. fakat TC numaran asla değişmez oyunu mantığı bu şekilde benim anladığım kadar.
Oyuna giriş yaptığın zaman mesela premium bir sunucu olsun
--------------------
Örnek.
{
"id": "7125ba8b1c864508b92bb5c042ccfe2b",-----------> Bu Tc Numaran bunu üzerine tüm bilgiler kayıt ediliyor
"name": "KrisJelbring" -----------> Bu İsmin bunu değiştirdin diyelim ---->
}
-----------------------------
Değiştirdin
{
"id": "7125ba8b1c864508b92bb5c042ccfe2b",-----------> Bu Tc Numaran bunu üzerine tüm bilgiler kayıt ediliyor bu gene aynın şekilde gözüktü sunucuya sunucu senin tanındı ve bilgilerin gene aynın şekilde aktardı.
"name": "KrisJeo" -----------> Bu İsmin bunu değiştirdi fakat her şey gene aynın kalacak çünkü tc numaran değişmez üst tarafta tüm bilgiler o tc numaranın üstüne yazılıyor çünkü. :) ---->
}