Legends Of Heroes | League of Legends in Minecraft

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
boss bar kısmında mesaj geçmesini yapıcam isteğe bağlı title olarak da geçebilir configten ayarlanıcak, plugin çok zorluyor bazen, tower nexus vs. git gide zorlaşıyor, sürekli takılsamda bi yerde, bi arkadaşa sorup çıkabiliyorum o işin içinden :) yakın olmasa bile bitirmeyi çok istiyorum
Title olarak çıkarsa daha gerçekçi olur..

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
text. pac. olucak fakat şöyle itemlerin şekillerini pek değiştirmiycem dediğin gibi genelde ses için yapıcam, isteyen şekilleri değiştirebilir.
1.9 gelse orada yapsan daha kolay işin söyleyeyim. :D Çünkü Bir elmas kılıcı 100.000 tane farklı texture ekleyebiliyosun.

Hem saldırı hızı işi var şampiyonlarda onuda ayrı yapman gerekiyor. :D

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 gelse orada yapsan daha kolay işin söyleyeyim. :D Çünkü Bir elmas kılıcı 100.000 tane farklı texture ekleyebiliyosun.

Hem saldırı hızı işi var şampiyonlarda onuda ayrı yapman gerekiyor. :D
saldırı hızını nasıl yaparım bilmiyorum ama yapamıycam gibi gözüküyor, ben yapana kadar 1.9 çıkmış olur fakat text. ile kılıçları değiştirmiycem isimleri değişsin yeter

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
saldırı hızını nasıl yaparım bilmiyorum ama yapamıycam gibi gözüküyor, ben yapana kadar 1.9 çıkmış olur fakat text. ile kılıçları değiştirmiycem isimleri değişsin yeter
1.9'a uyarlarsan güzel olur bu iş.Ama komut bloğu ile bile yaparsın lol sistemini artık .d

Ukiyo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağa yeni çıkan kindred i yap ama animasyon uyla birlikte etrafında kurt dönsün seni disguise etsin koyun ol . yap sana helal olsun bu arada fikir gelirse yazarim

Son düzenleme:

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağa yeni çıkan kindred i yap ama animasyon uyla birlikte etrafında kurt dönsün seni disguise etsin koyun ol . yap sana helal olsun bu arada fikir gelirse yazarim
her fikir önemli, şu pluginin temelleri bitince konunun yorumlarını baştan okuyup hepsini sıradan yapıcam merak etme sen.