- En iyi cevaplar
- 0
dimensional json'u servere plugin ile aktardım. Server texturelerine .json dizisini oluşturarak servere 3 boyutlu itemler ekliyor texture packsız.
Fakat ben bunu bir üst seviyeye çıkartarak picturified-have json şeklinde texture+dimensi yapmak istiyorum.
Eğer olursa minecraft'a plugin ile yeni 3d moblar eklenecek. Hemde 0 uğraş ile.
Fakat dimensional json dizisini exportlayabiliyorum fakat texture semblance yada resource ekleyebilrim ?
şu tarz birşeyi plugin ile yapmaya çalışıyorum ama her seferinde semblance harası veriyor. Setuplu bir texture kurucusu yaptığımda ise pluginin ana amacı olan "kolay ve kullanışlı" ilkesine uymuyor.
Kısacası "Ek:1" deki gibi bir dimensional json'u servere plugin ile atıp adminin hiçbir şey yapmasına gerek kalmadan sadece /güncelle komutuyla yeni gelen 3 boyutlu çizimleri almasını sağlayabiliyorum. bu sayede sunucuya 10-20 kb bir plugin ile sınırsız sayıda sürekli güncellenen eşyalar ekleyebiliyorum.
Fakat, bu eşyaların semblance yani üstteki arabada olduğu gibi renkli renkli olmasını sağlayamıyorum. Sadece mc nin içindeki textureleri kullanabiliyiyorum.
bunu nasıl engellerim.
Fakat ben bunu bir üst seviyeye çıkartarak picturified-have json şeklinde texture+dimensi yapmak istiyorum.
Eğer olursa minecraft'a plugin ile yeni 3d moblar eklenecek. Hemde 0 uğraş ile.
Fakat dimensional json dizisini exportlayabiliyorum fakat texture semblance yada resource ekleyebilrim ?
şu tarz birşeyi plugin ile yapmaya çalışıyorum ama her seferinde semblance harası veriyor. Setuplu bir texture kurucusu yaptığımda ise pluginin ana amacı olan "kolay ve kullanışlı" ilkesine uymuyor.
Kısacası "Ek:1" deki gibi bir dimensional json'u servere plugin ile atıp adminin hiçbir şey yapmasına gerek kalmadan sadece /güncelle komutuyla yeni gelen 3 boyutlu çizimleri almasını sağlayabiliyorum. bu sayede sunucuya 10-20 kb bir plugin ile sınırsız sayıda sürekli güncellenen eşyalar ekleyebiliyorum.
Fakat, bu eşyaların semblance yani üstteki arabada olduğu gibi renkli renkli olmasını sağlayamıyorum. Sadece mc nin içindeki textureleri kullanabiliyiyorum.
bunu nasıl engellerim.
EK 1:
Kod:
File: torch.json
{
"ambientocclusion": false,
"textures": {
"particle": "#torch"
},
"elements": [
{ "from": [ 7, 0, 7 ],
"to": [ 9, 10, 9 ],
"shade": false,
"faces": {
"down": { "uv": [ 7, 13, 9, 15 ], "texture": "#torch" },
"up": { "uv": [ 7, 6, 9, 8 ], "texture": "#torch" }
}
},
{ "from": [ 7, 0, 0 ],
"to": [ 9, 16, 16 ],
"west": { "uv": [ 0, 0, 16, 16 ], "texture": "#torch" },
"east": { "uv": [ 0, 0, 16, 16 ], "texture": "#torch" }
}
},
{ "from": [ 0, 0, 7 ],
"to": [ 16, 16, 9 ],
"north": { "uv": [ 0, 0, 16, 16 ], "texture": "#torch" },
"south": { "uv": [ 0, 0, 16, 16 ], "texture": "#torch" }
}
}
]
}
Yani en kısacası; plugin ile server texturesini nasıl değiştiririm hewaller !