EmirhanSyl
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
beyler oyundan cıkınca mesela ormanda cıkış yaptı giriş yapınca tekrar spawn da dogmasını istiyorum böyle bir skript varmı
skype varmı kardeşimişini görür ,-, plugin olarak istersen plugini de bulunuyor ..Kod:on login: execute console command "/warp spawn %player%"
/warp spawn %player% yerine /spawn yazsak oluyormu?işini görür ,-, plugin olarak istersen plugini de bulunuyor ..Kod:on login: execute console command "/warp spawn %player%"
Skype artık kullanmıyorum .. Gelen mesajlar birikti donuyor giriş yapamıyorum onun dışında Eğer /spawn yazınca bekliyorsa oyuna girdiğinde hareket ederse spawna ışınlanmaz .. ama /spawn yazar yazmaz direk ışınlanıyorsan öyle kullan execute player command "/spawn"skype varmı kardeşim
/warp spawn %player% yerine /spawn yazsak oluyormu?
2 türlüde olmadı kardeşimSkype artık kullanmıyorum .. Gelen mesajlar birikti donuyor giriş yapamıyorum onun dışında Eğer /spawn yazınca bekliyorsa oyuna girdiğinde hareket ederse spawna ışınlanmaz .. ama /spawn yazar yazmaz direk ışınlanıyorsan öyle kullan execute player command "/spawn"
command /spawnkaydet:
permission: skript.op
trigger:
set {spawn} to location of player
send "&b&lGiris yapilinca burada baslanacak!" to player
stop
on join:
wait 3 ticks
teleport player to {spawn}
eyv kardeşim saol oldubu en etkili çözüm hiç essentialsi dahil etmeyelim ..Kod:command /spawnkaydet: permission: skript.op trigger: set {spawn} to location of player send "&b&lGiris yapilinca burada baslanacak!" to player stop on join: wait 3 ticks teleport player to {spawn}
Spawn noktasına -/spawnkaydet yaz .. Ardından girişte orada başlanır ..
SkyLineTr.nitrado.netServerin Var mı ? Varsa IP' sini Alabilir miyim ? Buradan Ya da Özelden.