28benzersizoyuncu
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
İlk defa gaza geldim oyun videosu dışında bilgi videosu yaptım bakıp fikirlerinizi söyleyip like atarsanız sevinirim.
Peki birsonraki ne hakkında olabilir fikir alabilirmiyim o konudaÇekeceksen Sesli Çek Neden Diye Sorarsan Birsürü Bilgi Kanalı Var Örneğin (OhaDiyorum,RuhiÇenet,SahteArap vb.) Bunlar Varken Yazılılar Pek İzlenmez
İnternette Az Bilinen Bilgiler Paylaş (Korkunç Şeyler İnsanların Dikkatini Çeker)Peki birsonraki ne hakkında olabilir fikir alabilirmiyim o konuda
Fikir için teşekkürler birsonrakini muhakkak sesli yapacağım
Neredeyse hemen hemen her şey video halinde senin özel bir düşücnen varmı?İnternette Az Bilinen Bilgiler Paylaş (Korkunç Şeyler İnsanların Dikkatini Çeker)
Alıştığımız şu hızlı yazma vs gibi olaylardan ötürü olmuş olabilir bir sonraki videomda düzelteceğim.Video güzel ama yazım hatası var i yerine ı ş yerine s ç yerine c ö yerine o kullanmışsın.
Cinler Hakkında Bilgiler Olabilir Ben Olsam Onu YapardımNeredeyse hemen hemen her şey video halinde senin özel bir düşücnen varmı?
Sonra gözüm neden ağzıma girdiCinler Hakkında Bilgiler Olabilir Ben Olsam Onu Yapardım
Onun Hakkında Çok Video İzledim Korkudan Geceleri Yatağı Duvara Dayıyorum Duvara Arkamı Dönerek Gözüm Açık Uyuyorum İzlemenizi ÖnermemSonra gözüm neden ağzıma girdi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cinler hakkında yapmaya karar kıldımSonra gözüm neden ağzıma girdi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sesini Kalınlarştırarak Ve Korkunç Bir Arkaplan Müziği Kullanarak Yap Muhtemelen Öyle Yapacaktın ZatenCinler hakkında yapmaya karar kıldım![]()