- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkür ederizSunucu Gayet Başarılı![]()
Teşekkür ederizSunucu Gayet Başarılı![]()
Patates yemeği tarifiPatates XD
3 Adet bir şey SölicemPatates yemeği tarifi
![]()
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 adet kuru soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 adet domates
- 5-6 adet orta boy patates
- 1 çay kaşığı tuz
![]()
Doğranmış soğanlar küp küp sıvı yağda pembeleşene kadar kavrulur, sonra salça eklenir, salçanın çiğ kokusu kaybolana kadar salçada kavrulduktan sonra doğranmış domatesler eklenir,
yıkanmış küp küp doğranmış patatesler de eklenir. Bir iki kez karıştırdıktan sonra üzerine 4 parmak geçecek kadar su ve tuz eklenerek, pişmeye bırakılır yaklaşık 20 dakika sonra patatesler yumuşayınca ocaktan alınır, biraz dinledikten sonra servis yapabilirsiniz, afiyet olsun.
YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA ^^
Sunucu Aktif +
Sen FlashBang'ın Kurucusu DeğilmisinSunucu Gayet Başarılı![]()
Teşekkür ederim ^^3 Adet bir şey Sölicem
1erven Aşırı Güzel
2:Tarif İçin Teşekkürler(Cidden Yaptım Güzel Oldu
3:bir şey XD
Başka sunucuların isimlerini paylaşmak hoş bir davranış değil ^^Sen FlashBang'ın Kurucusu Değilmisin
Sunucu başarılı fakat çok hile var![]()
Hayır cracked. Pre serverin o kadar tutacağına emin değilimAdmin Server Pre mi?
Tşk Bildiğim İyi Oldu Bi Ara Girerim(Cidden MCPE Mod Paketi Yapmak Ne Zormuş Yav)Hayır cracked. Pre serverin o kadar tutacağına emin değilim![]()
olabilir daha önce hiç denemedimTşk Bildiğim İyi Oldu Bi Ara Girerim(Cidden MCPE Mod Paketi Yapmak Ne Zormuş Yav)
Beğendiyseniz ne mutlu bizeGirdim Baktım Birkaç Küçük Şey Dışında Güzel 10/9 Puanla Güzel
Hayır unutmadık çarının çalındığından da şu anda haberim oluyor! Bana skype ten ulaşabilirsinFurkan efsanenizi çabuk unuttunuz bro çarımı çaldılar dedim umursamadınız ayıp ettiniz size darıldım (by_mafya)