[TÜRKÇE] Minecraft: Pocket Edition'da Mod İncelemesi! | Redstone Modu!

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Lütfen ama Lütfen sesiniz oturmadan video çekmeyin. Dalga geçebilirler ve bence çok itici oluyor. Bilmiyorum diğerleri ne düşünüyor ama.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Lütfen ama Lütfen sesiniz oturmadan video çekmeyin. Dalga geçebilirler ve bence çok itici oluyor. Bilmiyorum diğerleri ne düşünüyor ama.

Her türlü yorumunuz bizim için önemlidir. Ancak şu an da çok ünlü 100000+ Abonesi olan youtuberlar da benim yaşımda başladı. Üstelik benden daha ince sesleriyle! Örn. RuLingGame, Ekin Soyak, Ulaş Demir vs. Vs.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Her türlü yorumunuz bizim için önemlidir. Ancak şu an da çok ünlü 100000+ Abonesi olan youtuberlar da benim yaşımda başladı. Üstelik benden daha ince sesleriyle! Örn. RuLingGame, Ekin Soyak, Ulaş Demir vs. Vs.
Onlar da bence kalitesiz kaliteli diye bir şey söylemedim.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet burda bir mantık hatası söliyimde içimde kalmasın ... Minecraft"Türk" Forumunda "Türkçe" Adı altında video paylaşmak ? Oda bi düşünce tabi ben amerikanım mesela ^^

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Evet burda bir mantık hatası söliyimde içimde kalmasın ... Minecraft"Türk" Forumunda "Türkçe" Adı altında video paylaşmak ? Oda bi düşünce tabi ben amerikanım mesela ^^

Videonun başlığına ekliyorum. Çok battıysa kaldırayım?

Bu bir taktik. Mesela en çok kullanılan Türkçe Minecraft Forumlarından biri burası. Burada TÜRKÇE başlığı koyarsam Google a "Türkçe MCPE mod" veya "Türkçe Minecraft mod" yazan biri benim youtube sayfamdan daha da üst konumlarda bu konuyu bulunabiliyor.