Turkcell SuperOnline

NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Çoğu Youtuberin Internet Kalitesi Çok iyi fakat bana gelince...

Imm Biraz
Ne desem , Kötü.
Bunu düzeltmenin yolu varmı
@Adragos

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Altyapı kötüyse geçmiş olsun. İsterse 1 GB hat olsun. Gene de hattın kaldırmayacak. Mesela altyapı fiber optik kablolar ile döşenmiş ise sen 100 Mbps hız alabilirsin. (Kullandığın tarifeye bağlı) Ama altyapı bakır kablo ile döşenmiş ise ki çoğu yerde böyle. Senin alabileceğin en yüksek Download hızı 20 Mbps en yüksek upload hızı ise 1 Mbps'dir. Wifi kullanıyorsun sanırım. Kablolu kullan en azından ping (Gecikme) Biraz olsun düşer. Aklına takılan bir şey olursa konuya beni etiketlemen yeterli. Hız testini yaptığın sunucu da senin hızını değişken gösterebilir.

NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
Altyapı kötüyse geçmiş olsun. İsterse 1 GB hat olsun. Gene de hattın kaldırmayacak. Mesela altyapı fiber optik kablolar ile döşenmiş ise sen 100 Mbps hız alabilirsin. (Kullandığın tarifeye bağlı) Ama altyapı bakır kablo ile döşenmiş ise ki çoğu yerde böyle. Senin alabileceğin en yüksek Download hızı 20 Mbps en yüksek upload hızı ise 1 Mbps'dir. Wifi kullanıyorsun sanırım. Kablolu kullan en azından ping (Gecikme) Biraz olsun düşer. Aklına takılan bir şey olursa konuya beni etiketlemen yeterli.
Evimdeki çoğu alet kablosuz şeyler (bknz:Tablet iphone vs)
Altyapı dediniz ama Antalyanın göbeğinde oturuyorum

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ttnete gec bence benim akk de dowland 6 upload 3 idare ediyor yayin accak halimiz yok yani :D

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
AKK geçmiş olabilirsin. Veya kullandığın tarifeyi bize söylersen yardımcı olabiliriz.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer AKK olmasaydı senin internet faturan aylık 600-700 TL arası geliyor olmalı.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Aldığın paket düşük olabilir, aldığın paketin akksini aşmış olabilirsin, aldığın yerde sorun oluşmuş olabilir (elektrik kesintileri vb), internete bağlı şeyler sen hız testi yaparken upload/download yapıyor olabilir. Kablo/altyapı da sorun olabilir, leptop/pc bunu kaldırmıyor veya ağ bağlantısı programlarında sorun oluşmuş olabilir.

Tüm olasılıkları yazdım ancak çoğunun çözümünü bilmiyorum.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Turkcell'de AKK var fakat çok sağlıklı çalışmıyor. Ay sonunu 200GB ile kapatıyorum hızım hiç düşmüyor.
Paketini bilmezsek yardımcı olamayız ayrıca.