Geri Döndüm. (Şimdilik)

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet sonunda geri döndüm. Forumda ne oldu ne bitti hiçbir haberim yok. Tam olarak geri döndüm denilemez, şimdilik buradayım.
Normalde forumda olsaydım 1.9 ile ilgili yenilikleri paylaşacaktım. Bir de hataları. Mesela Zombi vurduğunda kalkanın renginin değişmesi gibi.
Ama aradan uzun bir zaman geçti şu an için bir şey paylaşmama gerek yok çünkü herkes biliyordur zaten. Yapacağım çok şey vardı yapamadım. Ama yapacaklarım sanırım var.

Herkese iyi forumlar...

CehenneminDibiNot: Forumda neler değişmiş haber versenize :/

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yapacağım çok şey vardı yapamadım. Ama yapacaklarım sanırım var.

Kendinizle çelişmeyin forum bırakılacak bir şey değil bana göre. Takipçisi olursun ya da olmazsın bu kadar basit bir şey.Hoşgeldin :)

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende PVP kitabını yapamam sanıyordum ama yaptım :) 2 senelik PVP tecrübeme göre insanların bilmediği çok şey varmış ve onların bilmediği prensipleri onlara öğrettim. Sende değişik fikirler üretebilirsin. Eğer profesyonelsen 1.9 PVP ile alakalı 2. kitabımda yardımcı olursun.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende PVP kitabını yapamam sanıyordum ama yaptım :) 2 senelik PVP tecrübeme göre insanların bilmediği çok şey varmış ve onların bilmediği prensipleri onlara öğrettim. Sende değişik fikirler üretebilirsin. Eğer profesyonelsen 1.9 PVP ile alakalı 2. kitabımda yardımcı olursun.
Bu arada 1.9 pvp kitabını şimdi yapmanı önermem baya bir değişiklik var küçükde olsa çoğu kişi bahsetmiyor ben birini söyleyeyim 1.9 da zırhların koruma miktarı azaldı ama hiçkimse fark etmiyor.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada 1.9 pvp kitabını şimdi yapmanı önermem baya bir değişiklik var küçükde olsa çoğu kişi bahsetmiyor ben birini söyleyeyim 1.9 da zırhların koruma miktarı azaldı ama hiçkimse fark etmiyor.
Zaten full sürümü çıkınca yapmaya "başlayacağım" ve baya bi' zaman alacak. Dersler sınavlar falan derken pek zaman bulamayacağım. Aslında 1.9 ile ilgili bir kitap yapma fikrim yoktu. 1.9 gerçekten büyük bir değişiklik olduğu için yapmak zorundayım. Çünkü PVP'nin "temelini" değiştirdiler. 1.8 ve aşağı sürümlerde oyun "spam click ve strafe" üzerine kurulu iken bu 1.9 da tamamen "strateji" olacak. Ayrıca dediğin gibi oyunda küçük fakat büyük etki yaratacak değişiklikler mevcut.

Kitabın sadece tanıtım .psd si hazır ve ben geleceğe gidip 1.9 PVP si de oynamadım :p Yani 1 hafta gibi bir süre oynayıp benim de oyunu kavramam gerek. Ondan sonra teknik ve stratejiler üreteceğim, tasarımlar vesaire bulacağım yani çok uzun bir yol var önümde. Kitabı büyük ihtimal 1 USD ücretinde yapacağım az da olsun emeğimin karşılığını almak isterim. Ve kitabın İngilizce ve Almanca çevirilerini yapıp tüm dünyaya tanıtmak istiyorum sadece Türkiye değil. Eski kitabın tasarımı pek güzel olmadığı için İngilizce çevirisini yapmaktan vazgeçtim fakat bunun çevirisini yapacağım.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 sürümünde PvP konusunda çok fazla değişiklik var. (Öyle olmalı zaten.) Aklımda çok fazla proje vardı ama uzun zamandır hayatın şartları vb. durumlar dolayısıyla Minecraft aleminden çekilmiştim. Şu an için Elytra hakkında bug bulmaya çalışıyorum. Kalkan ile ilgili olanı paylaşacağım forumda. Yardım edebilirim ama şimdi değil maalesef. Biraz alışmam lazım çoğu şeyi hatırlamıyorum...

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 sürümünde PvP konusunda çok fazla değişiklik var. (Öyle olmalı zaten.) Aklımda çok fazla proje vardı ama uzun zamandır hayatın şartları vb. durumlar dolayısıyla Minecraft aleminden çekilmiştim. Şu an için Elytra hakkında bug bulmaya çalışıyorum. Kalkan ile ilgili olanı paylaşacağım forumda. Yardım edebilirim ama şimdi değil maalesef. Biraz alışmam lazım çoğu şeyi hatırlamıyorum...
Profesyonel kavramı dediğinden çok farklı. Kombo ve strafe ilişkisini açıklayabilir misin mesela ? Veya 1 vs 1 prensipleri nelerdir ? Bunları bilmiyorsan öğrenmelisin.