Neden Skyblock sunucumuz Tutmuyor ?

Barisoncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar
Başlıkta belirttiğim gibi Skyblock sunucumuz tutmuyor
Başkası alıntı map kullansa +30 oluyo
Biz kendi emeğimizle yaptık
ve oyuncuların istediği herşeyi yaptık
bizimki +20 bile olmadı :(
Gelip IP verebilirim yada özel mesaj olarak
Serverimizi incelermisiniz ?

Barisoncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skyblock sunucusunda Lapis mi olur?
Ve hepiniz şu an benle dalga geçiyonuz
kartopu kas markete sat eşya al adana koy böyle şeymi olur
ve ben size serverim neden tutmuyor dedim
dalga geçin demedim

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Alıntı mapla bir alakası yok kardeşim önemli olan ortam bende 6-7 ay kadar alıntı map kullandım kendi sunucumda 2.5 3 sene önce
ama bizde ortam vardı her aksam ts3 de 15 20 kişi toplanırdık beraber her türlü oyunu oynardık kendi aramızda turnuva yapardık bunu yapmanız lazım bir sunucuda oyuncular ile aranda sıcak bir bag kurman lazım birde kaliteli reklam yapman lazım eger bütcen varsa 1 youtuber ile anlaşip ona video cektirebilirsin kardesim dedigim gibi gerek olan şey ortam :) birde oyuncuların sizi takması icin belirli bir yaşınızın olması gerek şimdilik benden bu kadar iyi forumlar :)

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim önce pluginlerin anasını babasını bil :) eğer bilmiyorsan %100 pluginlerinde açık ortaya çıkar ve oyuncular açıksız kaliteli serverler arar bu işin harita ile hiçbir alakası yok biraz da sıcak kanlı ol oyunculara karşı reklamlarını iyi yap eminim senden iyisi olmaz :)

Barisoncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alıntı mapla bir alakası yok kardeşim önemli olan ortam bende 6-7 ay kadar alıntı map kullandım kendi sunucumda 2.5 3 sene önce
ama bizde ortam vardı her aksam ts3 de 15 20 kişi toplanırdık beraber her türlü oyunu oynardık kendi aramızda turnuva yapardık bunu yapmanız lazım bir sunucuda oyuncular ile aranda sıcak bir bag kurman lazım birde kaliteli reklam yapman lazım eger bütcen varsa 1 youtuber ile anlaşip ona video cektirebilirsin kardesim dedigim gibi gerek olan şey ortam :) birde oyuncuların sizi takması icin belirli bir yaşınızın olması gerek şimdilik benden bu kadar iyi forumlar :)
Youtuber ile anlaştım 10bin abonesi varmış İnşallah serverimiz tutar
Yorumun için teşekkür ederiz