Sizce Glenn Öldümü?

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
TWD İzliyenler Bilir Sizce Glenn Öldümü Ne oldu benim tahminim ölmedi diyor cünkü düşerken üstüne o kafasına sıkan cocuk düşmüşdü belki onu yemişlerdir yani bu kadar başrolde olan birisi ölemez bence :(

yorumlarınızı bekliyorum.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Gleen ölmedi hanımlar , Glenn'in göğsünden nasıl bağırsak çıksın ? , Kamera açısı ile fikrinizi değiştiriyorlar , 1. sezonda olduğu gibi bence Zombi kamuflaju içinde kurtulacak , Eğer ki O ölürse Maggie depresyona girer , O ölür Hörşıl zaten öldü beth'de ... , Kız daha nasıl kaldırsın ._.

Fear The Walking Dead 2016'da çıkacakmış gg ._.

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
Gleen ölmedi hanımlar , Glenn'in göğsünden nasıl bağırsak çıksın ? , Kamera açısı ile fikrinizi değiştiriyorlar , 1. sezonda olduğu gibi bence Zombi kamuflaju içinde kurtulacak , Eğer ki O ölürse Maggie depresyona girer , O ölür Hörşıl zaten öldü beth'de ... , Kız daha nasıl kaldırsın ._.

Fear The Walking Dead 2016'da çıkacakmış gg ._.

SAOL Aydın kardeşim

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
TWD izliyorum. 6. sezonun sadece ilk bölümünü izledim onu da dayanamadığımdan :) bölümler biriksin hepsini bir izleyince güzel oluyor. Ben şimdi sizden spoiler aldım ama neyse :D

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
12 Ekimde çıkacağını biliyordum, ben hiçbi yerde bulamadım 6.sezonu biri özelden site atabilir mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk