Hardcore Bir Survival Sunucusunda Nasıl Özellikler Olmalı?

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar, şu an gerçek bir hard survival sunucusu hazırlamaktayım. Sunucunun %60'dan fazla kısmı bitmiş durumda. Oyunu ciddi manada zorlaştıran birçok özellik var. Tabii forumun görüşünüde almam gerekir :).

Siz hard üzerine hard bir survival sunucusunda hangi özellikler olmasını isterdiniz?

Türkiye sunucularında "survival" ın anlamı gerçek anlamını yitirdiğinden dolayı bu sunucunun çok oynanacağını düşünmekteyim. Ama rahatlığa alışmış, oyuna girer girmez /kit yemek yazan kişiler bu sunucuda oynar mı orası tartışılır... :)

@virtuaL @Reloven @Greyder @KuraPieee

Son düzenleme:

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Bence birkere -/warp ve /kit olmamalı bu gerçekten çok kolaylaştırılıyor 2. Olarak tavsiyem ***** hilesini engellemelisin yoksa hızlı şekilde gelişirler

Açlıkta normal Yaratıklar da normal olsun azaltılmasın
Lobi olduğu için 3 veya 4 adet warp şart oldu. Onun dışında galiba x.r.a.y hilesini söylemeye çalıştın. Zaten engellendi. Kit viplere dahi yoktur :). Fikrin için teşekkür ederim.

Edit: Sunucu zor modda zaten çok fazla mob var ve ekstra moblar ekledim (jockey, kılıçlı iskelet, charged creeper vb.) bunlar %10 ihtimal ile canlanmakta. Açlıkta oldukça hızlı azalmakta

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de asıl "faction" kavramı anlamını yitirdi. Aynı şekilde "survival" da anlamını yitirdi. Şu forumda hakkını vererek hard faction ya da survival oynayabilecek sadece 3 - 5 babayiğit var (ben dahil (ego level : 9999)). Yani hard sunucu açarsan aksine kimse oynamaz. Ama illa açıcam diyorsan bu konuyu derin bir şekilde konuşabiliriz. Güzel bir sunucu olur ama dediğim gibi oyuncu kıtlığı olur.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
HardCore Olunca bir şey Farketmiyor Sadece Ölünce Doğamaz Veyadda Sizin Yapacagınız Sunucuya Göre Daha Zor Olur Siz Ne Özellikleri Olmalı Demissiniz.
Hardcore dan kastım o değil yanlış anlatmışım kusura bakma. Hardcore'dan kastım benim oyuncu mob görünce kaçacak, yemek bulması aşırı zor olacak, rütbe sistemi sayesinde elmas bulsa bile belirli bir seviyeye kadar eşyasını yapamayacak, büyü yapmak için büyücü rütbesinden geçmesi gerekecekde gerekecek. Ve bunlarla uğraşırken birde oyuncularla savaşacak. İşte bana göre gerçek survival'ın anlamı budur :).

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de asıl "faction" kavramı anlamını yitirdi. Aynı şekilde "survival" da anlamını yitirdi. Şu forumda hakkını vererek hard faction ya da survival oynayabilecek sadece 3 - 5 babayiğit var (ben dahil (ego level : 9999)). Yani hard sunucu açarsan aksine kimse oynamaz. Ama illa açıcam diyorsan bu konuyu derin bir şekilde konuşabiliriz. Güzel bir sunucu olur ama dediğim gibi oyuncu kıtlığı olur.
Eskilerden Mc.CandyCraft.Net Adlı Sunucuyu Yeniden Kurduk ( Sahibiyle Birlikte ) > Ancak Takımda Uyusmazlıklar Ve Birkaç Sorun Oldu HardFaction Kavramı 5 Babayigitten Biri Biz Olsa Gerek ? :) Yani Bitti Deme Bence . Biz Bİtti Demeden Bitmiyor Çünkü.

Hardcore dan kastım o değil yanlış anlatmışım kusura bakma. Hardcore'dan kastım benim oyuncu mob görünce kaçacak, yemek bulması aşırı zor olacak, rütbe sistemi sayesinde elmas bulsa bile belirli bir seviyeye kadar eşyasını yapamayacak, büyü yapmak için büyücü rütbesinden geçmesi gerekecekde gerekecek. Ve bunlarla uğraşırken birde oyuncularla savaşacak. İşte bana göre gerçek survival'ın anlamı budur :).

Cümleni Düzelt Ve Cümleni Bence Daha İyi Kur :) Ama Biraz Araştırırsan Bile Bayağa Güzel Şeyler Var Örn. Bukkite Gir Bütün PLLere Bak Ben Öyle Yapanlardanım.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Oyuncu kıtlığı gerçekten umrumda değil. Ben gerçek bir sunucu yapmaya çalışıyorum şu an.

100 tane 10 kuruşta 10 lira ediyor,
10 tane 1 lirada :D

Umarım oynanır. (Yetkili şu an hiç yok olmak istersen konuşabiliriz) :)

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Asında sorunumuz o değil hostinglerin pahalı olup herkesin para için server açmasından kaynaklanıyor yani hard survival sunucu açarsan para kazanamasın bundan dolayı 2 güne server kapanır
Parasında değilim :). Oynansın bana yeter.