- En iyi cevaplar
- 0
Authme'de üyelik sınırını nerden 1'e düşüreceğim ?
söyleme şu terbiyesize !config
maxRegPerIp: 1
Noldu ki? Birine böyle bir şey demek için iyi bir mazeretin olmalı.söyleme şu terbiyesize !
benden kitle çalıp emeğimi çalıp benim adminliğimi aldı ve banladı ! SEBEBİNİ BİLMEDEN. + Bu terbiyesiz, OFKArgent adlı arkadaşa vip verip, torpil yapmıştır.Noldu ki? Birine böyle bir şey demek için iyi bir mazeretin olmalı.
Bütün kitleyi kendimiz çektik. Lütfen iftira atmayınız. Görevinizi düzgün yapmadığınız için banlandınız İyi günler.benden kitle çalıp emeğimi çalıp benim adminliğimi aldı ve banladı ! SEBEBİNİ BİLMEDEN. + Bu terbiyesiz, OFKArgent adlı arkadaşa vip verip, torpil yapmıştır.
iyi günler.
kendinizmi çektiniz? ahahahahaha bütün oyuncuları oyunda zevk alması için, ben uğraştım ben ! senin gibi oyuncuları takmamazlık yapmadım yarım saat afk kalmadım.Bütün kitleyi kendimiz çektik. Lütfen iftira atmayınız. Görevinizi düzgün yapmadığınız için banlandınız İyi günler.
Tarafsız olarak bakınca hiçbir şey anlaşılmıyorkendinizmi çektiniz? ahahahahaha bütün oyuncuları oyunda zevk alması için, ben uğraştım ben ! senin gibi oyuncuları takmamazlık yapmadım yarım saat afk kalmadım.
+ mami lapisi yap knk demesi kolaydımami pet plugini verseneee
bunları unutmadık furkan beycik.
Torpil yaptığı kişi hile kullanıyor. bunu her yönden anlarım. 10dk JAİL Atıp kill çektim diye geldi bunlar başıma. + VİP.Tarafsız olarak bakınca hiçbir şey anlaşılmıyor![]()
Hmm düşündürücü.Torpil yaptığı kişi hile kullanıyor. bunu her yönden anlarım. 10dk JAİL Atıp kill çektim diye geldi bunlar başıma. + VİP.
+ Tamamıyla, OFKArgent adlı kişi bir şey bilmediği için, Admin oldu. Diğer adminde bilmiyorHmm düşündürücü.
Bu bizim sunucuda da böyle takma kafana. Çok istiyosan gelip bize yardım edebilirsin.+ Tamamıyla, OFKArgent adlı kişi bir şey bilmediği için, Admin oldu. Diğer adminde bilmiyor
BEN: Plugin biliyormusun ?
O: Pluginden Bir Gram Anlamam.
hiçbir şey bilmeyen kişi nasıl admin olur? 2Side şu an hiçbir şey bilmemekte.
Profilimde yazıyor.yok kardeş. şu terbiyesizden sonra adminlik yapmaktan sıkıldım ip ver oynamaya geliym![]()