Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

hotfeals35

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yav Kardeşim Shop Gecici İnaktif dersin Eyvallahta Rehber 1 ay önce Köylü Takas Warpı yapcaz Dedi 1 Hafta Sonra o Zamandan Beri Serverde Tık yok Hep Aynı İşleri Yapıoz Mal Sat Mal Al Shopu halledin bide Su köylüyüde Acsanız Cok iyi olucak...

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Yav Kardeşim Shop Gecici İnaktif dersin Eyvallahta Rehber 1 ay önce Köylü Takas Warpı yapcaz Dedi 1 Hafta Sonra o Zamandan Beri Serverde Tık yok Hep Aynı İşleri Yapıoz Mal Sat Mal Al Shopu halledin bide Su köylüyüde Acsanız Cok iyi olucak...
Köylü takas ile varmak istediğin uc nokta nedir ?

Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

varunax

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerçek pvpciler ortaya çıkacak :) Peki, puan sistemi aktif olacak mı?
oyun nick in ne bilmiyorum (barışda olabilirsin) .
ama gerçek pvp ciler provanas da ortaya çıkamaz.
para verip hile açıp ban yememek gibi bir özelliği olan serverdan gerçek pvp ci çıkacağını sanmıyorum. iyi oyunlar :)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah girdik spawnerlar hızlı,huniler mükemmel.Sonra Kritex geldi,"Dikkat" yazdı.Restart atıldı ve yine yavaşladı :/ Şunun orta yolunu bulun abi para kasılmıyor ya.

Edit: 3 tane kaktüs farmı var 240.cı katlara kadar çıkıyor ama yine de 50k anca kasıyorum günde.Çoğu huninin üstünde birikip yok oluyor.
Edit2: Shop ne zaman açılacak?

Son düzenleme:

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Sabah girdik spawnerlar hızlı,huniler mükemmel.Sonra Kritex geldi,"Dikkat" yazdı.Restart atıldı ve yine yavaşladı :/ Şunun orta yolunu bulun abi para kasılmıyor ya.

Edit: 3 tane kaktüs farmı var 240.cı katlara kadar çıkıyor ama yine de 50k anca kasıyorum günde.Çoğu huninin üstünde birikip yok oluyor.
Edit2: Shop ne zaman açılacak?
Tarlalarınızı yatay yapmanız gerek o yüzden. Bugün o giden sayısını arttıracağım. 2. soruna gelirsek, açıkçası ben bile bilmiyorum. Plugini kodlayan elemanın hala düzeltmesini bekliyoruz.

Can_Snow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu çok güzel :) ama marketteki ürünlerin arttırılması lazım,alt katlara inerseniz daha iyi olur ^^

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
"/Shop" markete koyuldu. Tüm oyuncuların açık arttırmalarını görebilirsiniz.

Plugin güncellemesi yapıldı.