EggWars yapıcam çok iyi skript bilen birine ihtiyacım var

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Başlıktada belirttiğim gibi EggWars yapıcam ama skript bilgisi çok iyi biri lazım varmı yardımcı olabilecek?

IMGS ROYALE

play.imaginesmc.net
En iyi cevaplar
0
Kardeşim skriptle eggwars yapan birini çok zor bulursun bulsan bile belli bir miktarda para ister.Eggwars server paketleri mevcut plugin olarak.

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Skript ile EggWars kodlamak bana göre çok zor sana önerim BedWars eklentisini EggWars'a göre ayarla mesela yatağı yatak yerine yumurta yap vs vs.

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Skript ile EggWars kodlamak bana göre çok zor sana önerim BedWars eklentisini EggWars'a göre ayarla mesela yatağı yatak yerine yumurta yap vs vs.

Ya zaten onu yapıcam ama kaynakların artırılmasını yapmasını isteyeceğim :/ Onu bedwars ile yapamam diye düşünüyorum komple baştan yazdırmayacağım.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Skript ile EggWars çok basit. BedWars yapmıştım ben sıkıldığımda. EggWars sadece biraz daha uzun sürer, uğraştırır.
Fakat böyle bir oyunu çok oyuncu olan bir sunucuda skript ile yaparsan kötü olur. Pluginle yapılması daha uygundur.

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Skript ile EggWars çok basit. BedWars yapmıştım ben sıkıldığımda. EggWars sadece biraz daha uzun sürer, uğraştırır.
Fakat böyle bir oyunu çok oyuncu olan bir sunucuda skript ile yaparsan kötü olur. Pluginle yapılması daha uygundur.

Peki o kaynak artırma yapılabilirmi sadece?

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Skript te belirli bir yazı yazan tabelaya tıklama, tabelada ki yazıyı değiştirme kodları var. Gerisi de zaten item çıkma süresini arttırmak ve ücret istemek. En kolayı :)