e i ze ge i fe i le meo yaşta neler izliyosunuz![]()
Yaşınıza uygun şeyler izlemelisiniz.
eywiyi eğlenceler qnq aqıyosunuz gibi
insnlr çk kötülrOtAQuyuz ZamQii
anime sanat dalı bi' kere!!!Weaboyuz nolcaq
boş yer yoq zamqiKeşke foto atmasaydın :/ Şimdi herkes sana bebe falan diyecek
Ama qopuyonuz gibi beni de alın qnq
EDIT: Doritos'un ürün yerleştirmesi var![]()
ne anlarsın ki sen .s .sGidin çizgi flim izleyin bari ama şunu izlemeyin.
ıyyyyyy iyrençOnu izleyiceğinize gidin boku no pico izleyin kafanız rahatlar.
otaqu olmayanlar anlamazzzzzzz xd€€€€€€€€€€€€€€€Ne yazacağımı bilemedim
(Gerçek mi bu)
highschool deiksde o!!!! rias <3333333333333333333333333333 ohhhhhhhhhhhwp
o shingeki no kyojin olmasın, yoksa yanlış mı görüyorum?
animenin yaş sınırı yoq dedim !!!!Bunlar yaşı küçük izledikleri şey +18
kawaııııııııııııııııııııı![]()
(Paint edit, sıcak sıcak...)
Aynı şeyGidin çizgi flim izleyin bari ama şunu izlemeyin.
ver adresi zamqi animeci qardaşıma her şeyim feda olsun xdééééO çorapları bana versene zbilememi...
Aynı bir şey değil anime ile çizgi flimi karıştırma yaparsan anime bir kat üste oluyor.Aynı şey![]()
Otaqu soqAq, gıremori caddesi, narutoğ binağsı qat 11 dayire numrası 47ver adresi zamqi animeci qardaşıma her şeyim feda olsun xdéééé
Çizimi, hitap ettiği yaş, konusu farklı olunca çizgi filmlikten çıkıyor mu diyorsun?Aynı bir şey değil anime ile çizgi flimi karıştırma yaparsan anime bir kat üste oluyor.
Hayır daha başka bir şey.Çizimi, hitap ettiği yaş, konusu farklı olunca çizgi filmlikten çıkıyor mu diyorsun?
Açıklamanı rica edebilir miyim?Hayır daha başka bir şey.
Anime (アニメAçıklamanı rica edebilir miyim?
Eee hani başka bişeydi?Anime (アニメLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol., telaffuzu: "anime"), japon çizim sanatıyla çizilmiş sanat eseridir , kendine özgü çizim tekniklerinden oluşur. AyrıcaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.animasyon anlamına gelen Fransızca kökenli bir kelimedir.
Animeler, geneldeLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.televizyona ya da sinemaya uyarlanmasıdır.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.veyaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.denilen video, DVD, BR şeklinde de piyasaya sürülebilirler. Manga çizimleri animeye göre daha abartılı olur. Anime çizim tekniklerine örnek verilirse, kendine özgü çizim tekniği vardır, onun dışında insan gözleri genelde büyük çizilir, 1,70cm boyundaki bir kişi çizimlerde 2m olarak çizilebilir. Animeler, el çizimi veya bilgisayar yapımı olabilir. Animeler konusu her şey olabilir, her türü mevcuttur, bu yüzden çok küçük çocuklar için eğitim ve komedi türü içeren animeler olduğu gibi tamamen yetişkinlere yönelik, felsefe, psikoloji, savaş, şiddet, gibi konuların işlendiği film kalitesinde senaryoları olan animeler vardır.
Çizgi flime karşın dedim.Eee hani başka bişeydi?