Sigara Öldürür - İnanmayanlar İzleyin

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bakın biraz ciddi olalım sigara konusunda.
Bir kuzenim vardı gerçekten havalı biriydi. Bana hediyeler alır hoş geziler yapardık falan. Ama onun bir sorunu vardı Sigara bağımlısıydı ve aradan bir kaç yıl geçti ve işler onun için iyi gitmedi kanser oldu ve o günden sonra kendime asla sigara içmiyiceğime söz verdim taa ki teog olana kadar ve cugura yakmadığım her an için pişman oldum çünkü o sınav zaten beni kanser etmişti!

Ve bazılarımız bunun alıntı olduğunu bilmiyor...

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın biraz ciddi olalım sigara konusunda.
Bir kuzenim vardı gerçekten havalı biriydi. Bana hediyeler alır hoş geziler yapardık falan. Ama onun bir sorunu vardı Sigara bağımlısıydı ve aradan bir kaç yıl geçti ve işler onun için iyi gitmedi kanser oldu ve o günden sonra kendime asla sigara içmiyiceğime söz verdim taa ki teog olana kadar ve cugura yakmadığım her an için pişman oldum çünkü o sınav zaten beni kanser etmişti!

Ve bazılarımız bunun alıntı olduğunu bilmiyor...
Ve sen beyaz yazı için inat ediyorsun. Ama TEOG bitti kurtulduk dedim daha lise 1de sınav stresine soktular bizi. LYS'nin temeli 9 çalış, çalış, çalış.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SBS olsaydı iyiydi işiniz kaldırdılar. Lise 1 de elinizden geldiğince çalışın, gerisi kolay. Ben şu an bilişim bölümünde okuyorum. Sigara konusuna gelinecekse zararlı olduğunu bildiğimiz halde içeriz., kendimizi kandırırız. Herkesin zararı kendine beyler kimseyi yargılamamak lazım...