TTNET Kota Ne Zaman Yenilenecek?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar saat 00:10 oldu hayla internet eski hızını dönmedi. Kota ne zaman yenilenecek sizce_?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
sakla samanı gelir zamanı. Hd değil normal izleyecektin videoları.
Aslında sınırsız kota ben sınırsız kotayı aştım. GTA V'yı 2 Kere Indırdım, 7/24 Online Oyun Oynadım Sürekli HD Videolar İzledim, Csgo'yu 2 Kere Indırdım, Windows 10'u Inıdrdım , Wındows 7 Yı Indırdım, Wındows 8 'i indirdim. Bu yüzden oldu bence akk den nefret ediyorum !!

OYUNUMU OYNAYAMIYORUM ;( ;( ;( ;( ;( ;(

AKK YÜZÜNDEN YILDA 1 KERE OLAN EVENTI KAÇIRDIM...

YARIN TEKRAR BERABERIZ GROWTOPİA <3

...IYI GECELER HERKESE YATMAK ISTEMIYORUM AMA NAPALIM ONLİNE OYUNLARA GİRMİYOR...

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Kotayı yaklaşık 7 gün önce aştım en son baktığımda 67 gbı aşmıştı ancak hız halen düşmedi 2 tane oyun indirdim bunun şerefine ._:
3. oyunumu yarın indirmeyi düşünüyorum dicem de bu sefer kotaya yansırsa kötü olur ._:

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kotayı yaklaşık 7 gün önce aştım en son baktığımda 67 gbı aşmıştı ancak hız halen düşmedi 2 tane oyun indirdim bunun şerefine ._:
3. oyunumu yarın indirmeyi düşünüyorum dicem de bu sefer kotaya yansırsa kötü olur ._:
benim netin hızı akk yi aştığım gününkiyle aynı allah belasını versin ttnetin

ya bilen yokmu çözümübunedir bi akk yi aştık geçen ay hayla ultra yavaş internet vpn kullanmadna sitelere girmiyor.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
TTNET ara. Onlar sana gerekli bilgiyi verecek. En son bu durumda kaldığımda müşteri hizmetleri ile kavga etmiştim :D 2 saat sonra internet düzelmişti.