- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar saat 00:10 oldu hayla internet eski hızını dönmedi. Kota ne zaman yenilenecek sizce_?
1 kasımdayızdaha 31'deyiz olm. bekle bi kasım'a geçelim.
Şimdi ben bu ttneti arayıp sövsem hakmı değilmi?04:00 da oluyormuş
sakla samanı gelir zamanı. Hd değil normal izleyecektin videoları.Şimdi ben bu ttneti arayıp sövsem hakmı değilmi?
Bu arada hypixelde nasıl oynuyorum tek hypixele girebildim growtopaya giremedeim
az sonra yenilenir1 kasımdayız
Vallaha Avusturyada 100mb/s 7€ olduğunu bilerek burada en az 150 lira verdiğimizi düşünürsek bence haktır yani...Şimdi ben bu ttneti arayıp sövsem hakmı değilmi?
Bu arada hypixelde nasıl oynuyorum tek hypixele girebildim growtopaya giremedeim
Aslında sınırsız kota ben sınırsız kotayı aştım. GTA V'yı 2 Kere Indırdım, 7/24 Online Oyun Oynadım Sürekli HD Videolar İzledim, Csgo'yu 2 Kere Indırdım, Windows 10'u Inıdrdım , Wındows 7 Yı Indırdım, Wındows 8 'i indirdim. Bu yüzden oldu bence akk den nefret ediyorum !!sakla samanı gelir zamanı. Hd değil normal izleyecektin videoları.
benim netin hızı akk yi aştığım gününkiyle aynı allah belasını versin ttnetinKotayı yaklaşık 7 gün önce aştım en son baktığımda 67 gbı aşmıştı ancak hız halen düşmedi 2 tane oyun indirdim bunun şerefine ._:
3. oyunumu yarın indirmeyi düşünüyorum dicem de bu sefer kotaya yansırsa kötü olur ._: