Son Steve Ana Lobi - glyphl

glyphll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yakında açılacak Son Steve sunucusu için yaptığım lobidir,uzun süre sonra yine yeniden burdayım.
Ayrıca bu lobi herşeyi bildiğimi sanan bir kaç arkadaşa herşeyi olmasada birçok şeyi,ondan çok bildiğimin kanıtıdır.
@Yaman .

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Teknojan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sınırları zorlasaydın biraz basit geldi bana kuleler felan bütün kuleler aynı olmuş ve kulelerden başka yapıt yok ???

OlymposBekir

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardesim emegine saglik ama gerçekden bana göre kolay ve basit birsey ama kendini gelistirisen güzel yerlere gelirsin yetenek var sende devam et !

glyphll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardesim emegine saglik ama gerçekden bana göre kolay ve basit birsey ama kendini gelistirisen güzel yerlere gelirsin yetenek var sende devam et !
1 1,5 saatlik iş oldu,ki içinde yemek saati falanda var
ayrıca 5-6 aydır yokum buralarda,bunca süre sonra ilk yapım olduğu için idare edicez :) Bu arada gelebileceğim son noktadayım zaten,yeniden ronindeyim.

glyphll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum çok güzel olmuş ellerine sağlıkda biraz düz kalmış sanki ?
6 ay sonra yapı yapınca basit başlamak gerekiyor,önümüzdeki günlerde olurda yapı paylaşırsam burda(ki 6 ayda gereksiz sayısı artmış sanmıyorum paylaşacağımı)
nasıl yapıılar yapabildiğimi anlarsın krdş,yanlış anlama parantez içi sana değil.

glyphll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık ama paslanmışsın sanki biraz, detaylar güzel fakat birleşince olmamış..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bu ne saçma moderatörlük tut az çeneni terbiyesizlik yapma amacın düzeni sağlamak, düzeni bozmak değil
rahat 5 ay oldu be iskef oyuna girmeyeli,açılırız yakında
çok kötü olmuş kb
krdş 6 ay bu ne beklion

glyphll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu arada render içine etmiş blokların , o kadarda basit bir yapı değil ve kuleler resimdeki gibi stacklenmiş gibi durmuyor normal şartlarda

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 ay sonra yapı yapınca basit başlamak gerekiyor,önümüzdeki günlerde olurda yapı paylaşırsam burda(ki 6 ayda gereksiz sayısı artmış sanmıyorum paylaşacağımı)
nasıl yapıılar yapabildiğimi anlarsın krdş,yanlış anlama parantez içi sana değil.
Dostum 6 ay sonra bunu başarabiliyorsan yaratıcılığın ile çok iyi yerlere gelebilirsin kendine güven yani kısacası.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Kişisel alınma benim 4 bölü 1 yapılar ne kadar iyi olursa olsun hoşuma gitmiyor. Bence simetrik yapmamaya özen göster.
Düz lobi sevenler için ideal gideri var tebrik ederim.