1.5.2 Custom Npc Modu

Krüt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Selamun Aleykum. @Adragos Abimizin modlu bir rpg mapı varmış bugün gördüm oynayayım dedim. Dosyaları indirdim. Kurulumda 1.5.2 Custom Npc modunu kurmamızı söylemiş. Ama ben internette bulamadım. Kurmam İçin Gerekli olanları Ve Aşamaları Söylerseniz Harika olur !

Beyler Bir El Atan Yokmu ?

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1.5.2'den skydaz kullanarak haritamı indirebilirsin. Aynı zamanda mod kurulumuyla uğraşmak istemiyorsanız, benim "Rising" haritamı indirerek içinde gerekli modlar yüklü olan .minecraft dosyamı bulabilirsiniz. Tabii ki kurduktan sonra RPG haritasının içinde ki talimatları uygulamalısınız. :pof:
Bkz. rpg'de ki customnpc dosyaları, .minecraft'ta ki mods dosyasının içinde ki customnpc rar'ına atılacaktır.
Nasıl harita yapmışım ne kadar zor, ancak duyduğuma göre hakkını vermiş. :koş:

Krüt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1.5.2'den skydaz kullanarak haritamı indirebilirsin. Aynı zamanda mod kurulumuyla uğraşmak istemiyorsanız, benim "Rising" haritamı indirerek içinde gerekli modlar yüklü olan .minecraft dosyamı bulabilirsiniz. Tabii ki kurduktan sonra RPG haritasının içinde ki talimatları uygulamalısınız. :pof:
Bkz. rpg'de ki customnpc dosyaları, .minecraft'ta ki mods dosyasının içinde ki customnpc rar'ına atılacaktır.
Nasıl harita yapmışım ne kadar zor, ancak duyduğuma göre hakkını vermiş. :koş:
Abi zaten sorunları ben halletim ve bitirdim. Hayatımda oynadığım kuşkusuz en iyi haritadır bir diğeride karanlığın dönüşüydü fakat bu onun üzerinde bir oynanış ve emeğe sahip. Şarkılar falan beni benden aldı. seni oyunda görünce : AAA! ADRAGOS YAHU! dedim :D Helal olsun Hakkını Vermişsin yani. bide o kuyuda krokeller ile hiçbir şey görmüyordum gm1 den meşale aldım :D

Moderatör tarafından düzenlendi:

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak hepsinin sürümünü yazsaydınız veya modları birlikte upload etseydiniz daha iyi olurdu çünkü mod versiyonlarında baya bir şey değişiyor belki yanlış bi sürümü yüklerler.