Açıklıyorum (Açıklayamadı)-Neden İyi Kalpliyim?

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi kalpli olmak iyidir ancak bazı kötü niyetlilere karşı iyi değildir. Sana ateşle yaklaşana sen su ile yaklaşırsan o ateş bir süre sonra tekrardan tutuşur. Fakat sana ateş ile yaklaşana sen cehennem ateşi ile yaklaşırsan o ateş bir kez daha sana yaklaşmaya cüret edemez.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi kalpli olmak iyidir ancak bazı kötü niyetlilere karşı iyi değildir. Sana ateşle yaklaşana sen su ile yaklaşırsan o ateş bir süre sonra tekrardan tutuşur. Fakat sana ateş ile yaklaşana sen cehennem ateşi ile yaklaşırsan o ateş bir kez daha sana yaklaşmaya cüret edemez.
Veya jetpack takmış midilline biner ve sessizce uzaya çıkarsın kafan rahat eder.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya boş muhabbet bu iyi kalplilik filan sevgilimde çok iyi kalpliyim diyordu ;

- Çocuğumuzun ismi kız olursa, Çağla olsun dedim Çağla isminde gördüğüm kızlar çok sexy'di demiştim. Gibtir git ya! diyerek telefonu yüzüme kapadı xddd

Ne kadar da iyi kalpli bi sevgili qweweqweqw Sonra pişman oldu tabi neyse xd

En iyi cevaplar
0
Ya boş muhabbet bu iyi kalplilik filan sevgilimde çok iyi kalpliyim diyordu ;

- Çocuğumuzun ismi kız olursa, Çağla olsun dedim Çağla isminde gördüğüm kızlar çok sexy'di demiştim. Gibtir git ya! diyerek telefonu yüzüme kapadı xddd

Ne kadar da iyi kalpli bi sevgili qweweqweqw Sonra pişman oldu tabi neyse xd
küfürden uyarı puanı alıcan qweweqweqw xd

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İyi olmak güzel bir şey aslında ve iyi olursan çok şey kazanırsan arkadaşların olur herkes seni iyi bilir ama unutma herkesin işine yaradığı kadar iyisin bu hayatta bide o var.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Şayet ATEŞE su ile yaklaşırken ateş buhar olur ve uçup gider! Doğa bile bunu gösterirki ateşe ateş ile karşılık verirsen Büyük bir ateş olur ve sonucu kötü olur!

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Şayet ATEŞE su ile yaklaşırken ateş buhar olur ve uçup gider! Doğa bile bunu gösterirki ateşe ateş ile karşılık verirsen Büyük bir ateş olur ve sonucu kötü olur!
Hayatı hiç senin kadar rahat yaşayamadım. Başka insanın yüzünde patlayan tokatları hissedebilen birisiyim ve dışarıdaki adaletsizliklere karşı su ile karşılık vermediğimi mi düşünüyorsun ? Çok denedim... Sadece ateşin daha fazla büyümesine yol açarsın.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız ateş buhar olmaz :|
Git ateşin üstüne su dök!

Hayatı hiç senin kadar rahat yaşayamadım. Başka insanın yüzünde patlayan tokatları hissedebilen birisiyim ve dışarıdaki adaletsizliklere karşı su ile karşılık vermediğimi mi düşünüyorsun ? Çok denedim... Sadece ateşin daha fazla büyümesine yol açarsın.
Başkalarının tokatlarını hissetmek SU! değildir su başkalarına acımakta değildir GERÇEK SU O TOKATI ENGELLEYEBİLMEKTİR!

Dışarıdaki adaletsizliklere su ile karşılık vermek senin hatandır! Karşılık vereceğin şeye karşılık verecek biri varsa sen sadece bekle!

VE SON SÖZ: Şayet ateşe su olursan bilki ateş seni istediği gibi yaksın Yukarda onun bedelini çıkaracaksın!

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Git ateşin üstüne su dök!

Başkalarının tokatlarını hissetmek SU! değildir su başkalarına acımakta değildir GERÇEK SU O TOKATI ENGELLEYEBİLMEKTİR!

Dışarıdaki adaletsizliklere su ile karşılık vermek senin hatandır! Karşılık vereceğin şeye karşılık verecek biri varsa sen sadece bekle!

VE SON SÖZ: Şayet ateşe su olursan bilki ateş seni istediği gibi yaksın Yukarda onun bedelini çıkaracaksın!
Yok yanlış anladın. Oradaki sözümle empati yapabildiğim anlattım. Ve bu şeylere karşılık verecek kişi benim ve bekleyemiyorum. Yukarıda bedelini çıkaracağımı biliyorum fakat boş oturamam. Ben burada rahat bir şekilde bilgisayar başında otururken benle eşit haklara sahip olan bir insan bunu yapma hakkına sahip değil midir ? Bunun hakkını gasp eden kişi bir bedel ödemek zorunda değil midir ? Tamam yukarıda ödeyecek ama dünyada rahat mı olacak ?

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok yanlış anladın. Oradaki sözümle empati yapabildiğim anlattım. Ve bu şeylere karşılık verecek kişi benim ve bekleyemiyorum. Yukarıda bedelini çıkaracağımı biliyorum fakat boş oturamam. Ben burada rahat bir şekilde bilgisayar başında otururken benle eşit haklara sahip olan bir insan bunu yapma hakkına sahip değil midir ? Bunun hakkını gasp eden kişi bir bedel ödemek zorunda değil midir ? Tamam yukarıda ödeyecek ama dünyada rahat mı olacak ?
Tamamdır BULDUM! Git polis ol! böylece Ateşin üzerine düşecek bir su olabilirsin :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kavgadan sonra kavga ettiğin kişiye bi yerin acıyor mu diye soru sormak nedir lan?
kavga ettiğin kişi gerçekten nefret beslediğin bir kişidir ve nefret beslediğin bir kişiye her türlü kötü şeyin olmasını istersin nasıl olur da böyle bi şey yapabiliyosun lan sen vayq.

aç black metal, dinle biraz kendine gel