[Neria] Jungle Dreams Lobby/Hub Server Spawn

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere yapmış olduğumuz hub/lobby server spawnını tanıtmak istiyorum.Yapımı 1 günden kısa bir sürede bitmiştir.Başlangıçta çok farklı düşünerek başlamıştım fakat düşündüğümden daha güzel bir şey çıktı.Umarım beğenirsiniz :p

Teşekkürler !
Potography : BraveHero​

Son düzenleme:

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mimarlığınızı beğeniyorum ama hep aynı tasarımlar üzeri gidiyorsun yani demek istediğim hep dört duvar şekili filan veriyorsunuz tabi bu dört duvar tasarımlarını hep farklı yapıyorsunuz.Demek istediğimi anlamışsındır
Builderliğini kötülemiyorum aksi taktirde beğeniyorum :)
Haklısın fakat minecraft bu. Yapabilme şansımız olsa daha daha güzel tasarımlar çıkar ortaya fakat her şey küplerden ibaret. En iyi builderler bile 3 aşağı 5 yukarı böyle şeyler yapıyorlar çünkü seçenek yok.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çok hoş...
Eline sağlık.Sanırım bir tek ben yapamıyorum böyle şeyler...

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Hani Kolaya Kaçmak İçin Önce 25%'ini Yaparsınız ya Sonrada 4 Tarafa Kopyalayıp Yapıştırırsınız her şey Çok iyi Hoş Ama o 4 Tarafa Yapıştırdığınız, Kopyaladığınız Desenin Aynısı Olur ya o Biraz Sıkmaya Başladı Örnek Veriyorum Ki Ağaçların Şekli Deseni Falan Diğerlerinin Aynısı Hep Tamam Farklı Çeşit Ağaç Yapın Demiyorum Ama 1-2 Blokta mı Değişik Olmaz. Neria Bunu Özellikle Senin İçin Demiyorum Nerdeyse Genel Olarak Herkes Yapıyor . Yaptığın Spawn Herzaman ki Gibi Çok Muhteşem Olmuş Ellerine Sağlık :aşık: