1.8 de plotme iyi değil. Yeni çıkan sürümleri sadece premium sunucular için çıkıyor. Onun yerine bunu kullan plotmeden daha çok özelliği var, crack sunucuları da destekliyor.1.8.8 CraftBukkit
1.8.8 CraftBukkit
[14:54:58 INFO]: UUID of player Juliano_ac is 56e3ec82-1642-3820-a566-fb327ad588ed peki bu sorun neden oluyor res ten sonra hemen girmeye çalıstıklarında çıkıyor ... @OrocTR @TheThyke @mertbulut291 @LoudCloin ?
Spigota geçirecegim o zaman ^^
ClearLag otomatik olarak entity leri sildikten sonra çöküyor sunucu onuda farkettim , o hangi hatadandır ? @OrocTR @TheThyke @mertbulut291 @LoudCloin ?
Burada galiba oyuncunun essentials userdata'ya kaydedildiğini söylüyor önemsiz bir şey.[14:54:58 INFO]: UUID of player Juliano_ac is 56e3ec82-1642-3820-a566-fb327ad588ed peki bu sorun neden oluyor res ten sonra hemen girmeye çalıstıklarında çıkıyor ... @OrocTR @TheThyke @mertbulut291 @LoudCloin ?
Sunucu hala lagdan geçilmiyor ama ?İlk önce actionhealth plugini sorununu düzelt.Ya pl nin sürümünü degistir yada hiç kullanma.Arsalar için simdilik bisey yapma bence.Biraz calissin server bi bak bakalim hata verecekmi tekrar.Ve tabii ki serverini spigot yap.
Tüm dünyalar chunkfix at @Greyder anlıyor bu işlerden onla konuş istersen skype adresi: sari.adam3 o arkadaşa danış.Sunucu hala lagdan geçilmiyor ama ?
Chunkfixde attım olmuyor sunucu sürekli lagda.Tüm dünyalar chunkfix at @Greyder anlıyor bu işlerden onla konuş istersen skype adresi: sari.adam3 o arkadaşa danış.
Sen Greyder'e ulaş, skype adresi: sari.adam3 ekle onla konuş o çözer.Chunkfixde attım olmuyor sunucu sürekli lagda.
Inşallah çözer , VIP ler isyana başladı bile ^^Sen Greyder'e ulaş, skype adresi: sari.adam3 ekle onla konuş o çözer.