Lag , Hata , Sorun Yardım lütfen ...

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
1.8.8 CraftBukkit
1.8 de plotme iyi değil. Yeni çıkan sürümleri sadece premium sunucular için çıkıyor. Onun yerine bunu kullan plotmeden daha çok özelliği var, crack sunucuları da destekliyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not: Bu arada arsalar gider mi bilmiyorum, plotmeden arsaları dönüştürme var ama 0.13.f destekliyormu bir fikrim yok

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
[14:54:58 INFO]: UUID of player Juliano_ac is 56e3ec82-1642-3820-a566-fb327ad588ed peki bu sorun neden oluyor res ten sonra hemen girmeye çalıstıklarında çıkıyor ... @OrocTR @TheThyke @mertbulut291 @LoudCloin ?

bu sorun degil oyuncuların uuid si giren oyuncunun

Spigota geçirecegim o zaman ^^

ClearLag otomatik olarak entity leri sildikten sonra çöküyor sunucu onuda farkettim , o hangi hatadandır ? @OrocTR @TheThyke @mertbulut291 @LoudCloin ?

Clearlag Sürümünü Güncelle Ve Spigot Geç ondan sonra hataları yaz buraya bukkit cok hatalı cünkü güncellemiyor kendini

batu99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bence sorun PlotMe de sürekli ayni hatayi veriyor. Bence değiştir derim<

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
İlk önce actionhealth plugini sorununu düzelt.Ya pl nin sürümünü degistir yada hiç kullanma.Arsalar için simdilik bisey yapma bence.Biraz calissin server bi bak bakalim hata verecekmi tekrar.Ve tabii ki serverini spigot yap.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İlk önce actionhealth plugini sorununu düzelt.Ya pl nin sürümünü degistir yada hiç kullanma.Arsalar için simdilik bisey yapma bence.Biraz calissin server bi bak bakalim hata verecekmi tekrar.Ve tabii ki serverini spigot yap.
Sunucu hala lagdan geçilmiyor ama ?