[Spigot]Sorun

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Nereye açacağımı bilemedim bundan dolayı özür dilerim.
Server consol takip ederken bu hataları gördüm acaba nedir neyden kaynaklanıyor açıklayabilir misiniz ?

-[spigot.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-209-gb2cb383]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:350) [spigot.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-209-gb2cb383]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:641) [spigot.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-209-gb2cb383]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:289) [spigot.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-209-gb2cb383]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:584) [spigot.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-209-gb2cb383]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:490) [spigot.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-209-gb2cb383]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.ThreadServerApplication.run(SourceFile:628) [spigot.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-209-gb2cb383]

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Belli ki serverin var :) kusura bakma ama samimi bir yorum yapacağım.Network diyorsun ancak mesajlarına baktığımda hep server sorunlarını paylaşmışsın en ufak sorun bile var.Network koyanları hiçbir zaman anlamamışımdır zaten ismini vermek istemediğim bir sunucu ilk olarak koydu ve ondan sonra Türkiye 1 haftalık faction serverler bile network olmaya başladı.Network'ün kelime anlamı AĞ demektir.Biraz gereksiz oldu ama herşeyi de foruma yazmak doğru değil demek istiyorum.Hazıra kaçmak gibi bir şey olmuş.Gibi değil bu hazıra kaçmak.Hatana baktım önemli bir şey değil ama galiba eksik attın.1.7 versionu olması lazım ki 1.7.X serverlere 1.8.X plugin falan yüklediğinde böyle hatalar veriyor.Pluginlerini bir gözden geçir hatayı bulursun zaten.
İyi Forumlar...

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Belli ki serverin var :) kusura bakma ama samimi bir yorum yapacağım.Network diyorsun ancak mesajlarına baktığımda hep server sorunlarını paylaşmışsın en ufak sorun bile var.Network koyanları hiçbir zaman anlamamışımdır zaten ismini vermek istemediğim bir sunucu ilk olarak koydu ve ondan sonra Türkiye 1 haftalık faction serverler bile network olmaya başladı.Network'ün kelime anlamı AĞ demektir.Biraz gereksiz oldu ama herşeyi de foruma yazmak doğru değil demek istiyorum.Hazıra kaçmak gibi bir şey olmuş.Gibi değil bu hazıra kaçmak.Hatana baktım önemli bir şey değil ama galiba eksik attın.1.7 versionu olması lazım ki 1.7.X serverlere 1.8.X plugin falan yüklediğinde böyle hatalar veriyor.Pluginlerini bir gözden geçir hatayı bulursun zaten.
İyi Forumlar...
Merhaba, forum üyelik ismim ile serverimin ismi aynı değildir. Server tanıtım konuma bakarsanız zaten " Craft " olduğunu görürsünüz. Cevabınız için teşekkürler.

Hata bu kadar mı? Öncesi veya sonrası da var mı?
Tam yakalayamadım ama ara ara bu hatayı verip duruyordu.