Şu ana kadar ki büyük mimari eserlerim!

muhammet123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
lan yuh olum ben üzülüyom ya adam o kadar emek vermis siz yorum atmıyonuz ya ben cok duygulandım ofya ağlıcam ya helal olsun abime ya helal olsun :cry:

LogInLoad

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkes ağlayacaktı.. Ama ben çoktan ağlamıştım.. Onları yaparken Creeper olarak yanına gelip " Tssssssssssssssssss " lamak isterdim :)

Edit 1 : Şu dev Şato veya Kale her neyse Linkini atar mısın ? Survivalda çok işe yarar

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş hatta süper :) ugrasinca her yapilir adam emek vermis 5-6 yorum var sadece :/

Elmascı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar burada minacraftta ustalaşmaya başladıktan sonra yaptığım eserlerin resimlerini ve bulabildiklerimin savelerini atacağım.

İLK BÜYÜK ÇAPLI DENEMEM:

Flatmap ilk çıktığı zamanlarda yapmıştım bunu. İlk denemem falandır herhalde. Saveini bulamam kusura bakmayın kaç format geçti üstünden :D Resimler internete koymuştum ama. Direkt ordan çekiyorum.

İLK GEMİ DENEMEM:

Bunu yapalı da bayağı oldu. Save bulamam o yüzden.

YARIŞMAYA KATILDIĞIM HAMAMIM(2'nci oldum):

Bunun save'i var, ama internetin derin köşelerinde eğer isterseniz bulup koyarım:

YARIŞMAYA GÖNDERDİĞİM 1:1 ÖLÇEKLİ SÜLEYMANİYE (3. oldum):

Bu mapin de save'i var. Ama PC'de değil. Arayıp bulmam lazım eğer istek olursa atarım :D

AĞAÇ-ŞEHRİM:

Yine aynı şekilde. Son formattan önce yapmıştım fakat save'i upload etmiştim. İsterseniz arayıp bulurum.

KALE DENEMEM:
Bunun save'i diğer bilgisayarda. 15 dakika içinde atıp güncelleyeceğim konuyu. Ayrıca resimler yapım aşamasından. Şu anda bayağı bir şey ekli ddurumda, ve hala yapım aşamasında.

2. CAMİİM:
Bunu da yarım saatte yaptım sıkıntıdan. Bayağı değişik oldu :D Bunun da save'i geliyor 15 dakka içinde.

Şu anda kale ile birlikte büyük bir parlemento binası üzerinde çalışıyorum. Tamamen bitince onlar için ayrı konu açacağım. Sadece şu ana kadar ki yapıtlarımı değerlendirin istedim :D

Yorumlar için teşekkürler.

Cemal Yılmaz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oha unutmuşum konuyu tamamen :D ŞU uyarılar kısmı yeni gözüme çarpıyor. Sağolun yorumlar için. Ayrıca bütün eserler benim tarafımdan yapıldı. Ne bu b*k atma çabası anlamadım. Resimler de gitmiş :(

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cemal Yilmaz Senin Kadar İyi Alinti yapani ilk defa görüyorum forumda madalya verilmeli

Moderatör tarafından düzenlendi: