Skyblocka Yeni Başladım Yardım Edin !!!

DeathRainerMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Skyblock`a Yeni Başladımda Hızlı Gelişme Yolları Veya Zengin Olma Yolları Söylermisiniz Fakat Başkalarından Kendi Kendini Kazan Kırıktaş Makinesi Diye Bir Şey Duydum 30 dk Afk Kalınca 20 Stack Kırıktaş Falan Olyomuş Herneyse Biliyorsanız Söylerseniz Sevinirim Bana Yardımcı Olun :öl::gg:

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video işine yarayabilir iyi oyunlar yorumumu beğenirsen sevinirim :)
Biraz abartı olmuş o sistem daha basitleri de var.

Beyler Öyle Değil Kendi Kendini Kazan Makineden Bahsediyorum Veya Taktikler Falan :D
Maalesef kendi kendine kazan bir devre yok. Bir ara denemiştim bir şeyler ama ya komut bloğu ya da mod kullanmak zorundasın yani mecburi olarak elle kıracaksın.

Taktik olarak farm yapmanı öneririm. Çok rahat para kasarsın hele hele kaktüs farmlarından.

xLemon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kendini kazabilen makine keşke olsaydı be yiğen :D Çok efsane olurdu ama minecraftda daha kendini kazan bir şey henüz çıkmadı :D İyi oyunlar :)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@DeathRainerMC O dedikleri sistem şu adım adım uygularsan amacına ulaşabilirsin ..

Zor Yolu ; Legaldir ..
1 ) Makine hazırlanır çukura oturulur ..
2 ) Mousenin Tozu alınır ..
3 ) Mousenin üzerine tuşu bastırabilecek şekilde ağır bir cisim koyulur ..
4 ) Mousenin baktığı nokta taşa çevrilir ve ;
5 ) 30 dakika sonra geldiğinde envanterinin fullendiğini görürsün ,_,
6 ) Have Fun!

Basit yolu ; illegaldir
AutoBreak hack 1.7.2 yaz indir karşına ne gelirse ( Huzuni , Resilience , Kronos )
: D : D : D
Bir beğeniyi alırım ama :)

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Full otomatik var. Wither ile yapılıyor tabi en başta gelişmeden yapamazsın ama yapılıyor yani. Yabancı sunucularda çok görüyordum. YouTube de yapılış videosu bulunmakta.
@DeathRainerMC O dedikleri sistem şu adım adım uygularsan amacına ulaşabilirsin ..

Zor Yolu ; Legaldir ..
1 ) Makine hazırlanır çukura oturulur ..
2 ) Mousenin Tozu alınır ..
3 ) Mousenin üzerine tuşu bastırabilecek şekilde ağır bir cisim koyulur ..
4 ) Mousenin baktığı nokta taşa çevrilir ve ;
5 ) 30 dakika sonra geldiğinde envanterinin fullendiğini görürsün ,_,
6 ) Have Fun!

Basit yolu ; illegaldir
AutoBreak hack 1.7.2 yaz indir karşına ne gelirse ( Huzuni , Resilience , Kronos )
: D : D : D
Bir beğeniyi alırım ama :)
Basit yolu bakkaldan bant alıp fareyi bantlamak. 1 Saat AFK bırakıp sandıklar dolusu taş kasılıyor :)

iikingxxzz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vurma tuşu+f11 basarsan bug oluyor ve bloklar sen kırma tuşuna dokunmadığın halde kırılıyor,başka bir şey oldumu duruyor :) 1.7.2.de denemiştim.

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Bu olabilirmi acaba

Merhaba arkadaşlar ben ömer tam olarak 15 yaşındayım size eğlenceli videolarak sunarak eğlandirmeye .çalışıyorum kanalıma abone olursanız sevinirim gelen ilkj 10 aboneye minecraft pre ve texture pack verilecektir intro çekilişi v.b şeyler etkinlikler olcaktır paylaştığım videonun altına iletişim bilgilerinizi skype vb artın kesinlikle yalan yok hadi allaha emanet olun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Youtubede kanal altına reklam yaptığını sandı sanırım ._.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Çok Hızlı Gelişmek Ve Çok Oynamak İstersen Vip vs Satın Alabilir Veya Spawner Alabilirsin Onun Dışında Normal Şekilde Gelişmek İstersen
Önce Baya Bir Taş Kaz Ve Bunları Isıtıp Normal Taşa Çevir Ve Bunlarla Taş Tuğla Yap Ve Adanı Büyült Ne Kadar Zaman Geçirirsen Nasıl Gelişçeğini Kendin Anlarsın Ve Bu Şekilde Gerçekten Eğlenceli Olur

iikingxxzz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zengin olmak için;
Genelde serverlerde balkabağı güzel para getirir.Yani kendine koskocaman bir tarla oluşturur isen serverde paraya para demezsin.