Hangi Hosting'i Önerirsiniz?

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado.net'in güvensiz olduğunu söylüyorlar, batıhost daha güvenilirmiş. Ve Ovh'de panel yerine daha zor kullanılan bir şey mi var? Merak ettim.
ovh makina direk :) Masa Üstüne Kurduğun sunucu gibi düşün , Batıhost kullanıyorum şu an , Nitrado da ise 10 Adet sunucu var :) , Axi Tr Uzak Dur ! :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
1sunucum iyi hizmet veriyormu ?
1sunucum için henüz minecraft paneli @nfppwn tarafından kodlanıyor, @DonduranAtes konsol sistemini kodluyor.
1sunucum'dan hizmet alanlar bizzat ben, @DonduranAtes ve @nfppwn tarafından destek görüyor.

@nfppwn sunucu sistemleri, web yönetiminde uzmandır. Ben ve DonduranAtes'in Minecraft sunucu alanındaki uzmanlığını forumdan ve kendi sunucumuzdan görebilirsiniz.
şu an yine skype ve web sitesi üzerinden destek-sunucu alabilirsiniz. Minecraft sunucu panelinin kodlaması tamamen bittiğinde de forumda konu açacağız.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1sunucum için henüz minecraft paneli @nfppwn tarafından kodlanıyor, @DonduranAtes konsol sistemini kodluyor.
1sunucum'dan hizmet alanlar bizzat ben, @DonduranAtes ve @nfppwn tarafından destek görüyor.

@nfppwn sunucu sistemleri, web yönetiminde uzmandır. Ben ve DonduranAtes'in Minecraft sunucu alanındaki uzmanlığını forumdan ve kendi sunucumuzdan görebilirsiniz.
şu an yine skype ve web sitesi üzerinden destek-sunucu alabilirsiniz. Minecraft sunucu panelinin kodlaması tamamen bittiğinde de forumda konu açacağız.
Sordugumda otomatik vip satıs sistemini sordum.Belki dusunuruz dediler felan. Ne zaman gelebilir otomatik vip satis sisteminiz ?

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sırf Minecraft Sunucusu olarak kullanmak istiyorsan en güvenilir ve en iyisi olarak önerebileceğim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Fakat bu olmaz dersen o ayrı bir mesele :)

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Sordugumda otomatik vip satıs sistemini sordum.Belki dusunuruz dediler felan. Ne zaman gelebilir otomatik vip satis sisteminiz ?
Dediğim gibi, henüz Minecraft sunucu paneli temel kodlaması tamamlanmadı. Kodlama bittikten sonra ekstra şeyler eklenecektir. VIP Satış sistemi önemli bir konu, eklenecektir diye düşünüyorum.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi, henüz Minecraft sunucu paneli temel kodlaması tamamlanmadı. Kodlama bittikten sonra ekstra şeyler eklenecektir. VIP Satış sistemi önemli bir konu, eklenecektir diye düşünüyorum.
irfan abi yeni skype deyim de bana özelden skype adresini adresini verebilirsin senle konuşmam lazım.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani çok sevdiğim bir büyüğümsünüz. SO yönetim ekibi olarak. Zaten dedicated alıcam. Sunucu hızlarınız felan güzel.Sizin kadroda oldugunuzu duyunca ayrı bir sevindim.